Gazdikereső

2018.11.19. 16:00

Költözzön az ő szemükbe is boldogság – Ismerje meg a Bogáncs Állatmenhely három lakóját

Egyre több tündéri kiskutya várja szerető gazdáját a zalaegerszegi Bogáncs Állatmenhelyen. Ha éppen azon gondolkodik, hogy maga mellé vegyen-e egy tündéri négylábút, akkor jó helyen jár!

zaol.hu

Csonti szegény gazdától került a menhelyre Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Csonti

A 2010-ben született kopó keverék kan – ahogy neve is árulkodik róla – csontsoványan került a menhelyre. Csonti nem állatkínzás áldozata, azért került ilyen állapotba mert iklódbördőcei gazdája nagyon szegény volt.

Csonti szegény gazdától került a menhelyre Fotó: Bogáncs Állatmenhely

A menhelyen szerencsére összeszedte magát, bár az ételét a mai napig nagyon félti, e miatt el kellett keríteni más kutyáktól. Végtelenül hálás természetű, kedves eb, de kicsit kajla. Kanokkal dominánsan viselkedik, a szukákkal viszont nagyon jó a viszonya. Mivel kicsit neveletlen, ezért 6 év alatti gyermek mellé nem ajánlott! Ismerje meg jobban!

Carmen

A csodaszép két éves keverék kutyust egy költözés során hagyták magára előző gazdái. Először ideiglenes befogadóhoz, majd néhány hónapja a menhelyre került be. Carmen igazi családi eb, emberbarát és jó természetű. Azon kevés kutyák közé tartozik, akik mind fajtársaikkal, mind a cicákkal jó kapcsolatot ápolnak.

Kevés kutya szereti úgy a cicákat, mint Carmen Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Nagyon szépen közlekedik pórázon. Gyerekek, idősek és kezdő kutyatartók mellé is ideális választás. Ismerd meg jobban!

Lipton

A labrador-németjuhász keverék fiú már nem fiatal, ugyanis 2008-ban látta meg a napvilágot. A menhelyre még 2011-ben került, akkor a gyepmester fogta be. A tündéri kutyus hamar gazdára lelt, ám 2015. szeptemberében visszakerült a Bogáncs Állatmenhelyre. Gazdái azért váltak meg tőle, mert nem tudtak mit kezdeni szökési akcióival.

Lipton már nem fiatal, de nagyon jóindulatú kutyus Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Ivartalanítása után szerencsére ez változott, nyugodtabb lett. Szökésre még ma is hajlamos, ám csak akkor, ha nem foglalkoznak vele és unatkozik, bár a magas, erős kerítés megakadályozza a csatangolásban. Kevés nála jóindulatúbb eb létezik! Kanokkal és szukákkal is megtalálja a közös hangot, de a cicákkal való kapcsolata nem ismert. Gyerekek és idősebbek is bátran örökbe fogadhatják, kezdő kutyatartók számára is tökéletes választás. Itt tudhatsz meg többet!

A kutyusok mindegyike a Bogáncs Állatmenhely lakója, oltva és chipeltetve vannak. Érdeklődni a 0630/424-3579-es telefonszámon tud!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!