Moziajánló

2018.09.20. 15:43

A béna titkos ügynök, az ijesztő apáca és a predátor – Filmek, amiket ne hagyj ki a héten!

Ha éppen randira készülsz, netán csak filmezni lenne kedved, ezeket a műsorokat ajánljuk neked Zala megyében.

zaol.hu

Jelenet a filmből

Az apáca

A Démonok között univerzum legújabb darabja a legutóbbi filmből megismert démoni apácáról, Valakról szól. A démonűző Warren házaspár élete alapján készült filmsorozat már több spin-off epizódot is megélt, így csak idő kérdése volt, hogy a gonosz Anabelle baba után egy újabb rémes alak is saját filmet kapjon.

Jelenet a filmből

Miről szól?

1952-ben járunk, amikor egy eldugott romániai kolostorban öngyilkosságot követ el az egyik apáca. A hír egyenesen a Vatikánig eljut, így kiküldenek a helyszínre egy fiatal apáca növendéket és egy paranormális jelenségekkel foglalkozó szerzetest. Már maga a kolostor és az ott élők viselkedése is baljós előjel, de ami a falak mögött lakozik az sokkal sötétebb és gonoszabb, mint hitték.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik nem szeretik a túl ijesztő horrorfilmeket. Akármennyire is hangzik félelmetesnek Valak története, túl nagy ijesztgetést ne várjunk tőle.

Hol láthatom?

Cinema City – Zalaegerszeg

Kanizsa mozi – Nagykanizsa

Fontana Mozi – Hévíz

Mozgó Mozi – Lenti

Johnny English újra lecsap

Rowan Atkinson újra magára ölti a béna titkos ügynök szerepét, s úgy tűnik 63 éves kora ellenére nagyon elemében van. A Johnny English első két része eléggé felemásra sikerült. Vajon a harmadik résszel sikerült leköröznie a James Bond paródiák „Szent Grálját” az Austin Powers szériát?

Jelenet a filmből

 

Miről szól?

Egy kibertámadás miatt az összes angol titkos ügynök adata napvilágot lát. Az akció mögött álló hacker a világra is nagy veszélyt jelent, így kénytelenek a már leszerelt Englisht küldeni a bevetésre. Az exügynök képességei persze nem a legjobbak, s talán csak a szerencsén múlik a világ sorsa.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik még nem unták meg English figuráját, s azoknak akik egy igazi „popcorn” mozira ülnének be.

Hol láthatom?

Cinema City – Zalaegerszeg

Kanizsa mozi – Nagykanizsa

Fontana Mozi – Hévíz

Mozgó Mozi – Lenti

Predator – A ragadozó

Úgy tűnik, a szeptember a folytatások és a spin-offok hónapja a moziban, hiszen nemrég debütált a világhírű Predator-sorozat legújabb része. A rendezői székbe ezúttal Shane Black került, míg olyan híres sorozatszínészeket láthatunk majd a vásznon, mint Alfie Allen (Trónok Harca) és Yvonne Strahovski (A szolgálólány meséje, Dexter).

Miről szól?

Az univerzum legveszedelmesebb ragadozói különböző fajok DNS-ével, genetikailag módosították magukat. A predatorok ezúttal intelligensebbek és halálosabbak, mint bármikor. Egy kisfiú véletlenül a Földre vonzza őket, csupán egy exkatonákból álló szedett-vedett csapat és egy morózus technikatanárnő állhat az emberiség pusztulásának útjába.

Kiknek ajánljuk?

Akiknek erős a gyomruk és szeretnek nosztalgiázni.

Hol láthatom?

Cinema City – Zalaegerszeg

Kanizsa mozi – Nagykanizsa

Fontana Mozi – Hévíz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!