Feltöltődés

2018.04.04. 13:22

Mihez lenne kedve a hétvégén? – Ajánló a zalai települések programkínálatából

Ezen a hétvégén is lesz miből válogatnia azoknak, akik kikapcsolódásra vágynak Zala megyében.

Zaol.hu

Zalaegerszeg

Pszichofilmklub

Április 6-án 17:30-tól a Pszichofilmklub témája az Ultra című dokumentumfilm lesz az egerszegi Keresztury Dezső VMK Caffé-ban. A részletekről itt olvashat!

Retró Filmnap

Érdeklik a régi filmek? Április 7-én Retró Filmnapot tart Zalaegerszegen az Art Mozi. Az eseményről bővebb információt itt talál!

Kézműves foglalkozások a Gébárti-tónál

Április 6-án 17 órától nyitott foglalkozásokat szerveznek Zalaegerszegen a Gébárti-tónál, melyekre a belépés díjtalan. A szakkörök témáiról ezen a linken tájékozódhat!

Nagykanizsa

Thúry-portya

Április 6-án és 7-én immár nyolcadik alkalommal rendezik meg a Thúry-portyát Nagykanizsán. A kétnapos rendezvényről ebben a cikkben, illetve az alábbi programösszegzésből tudhat meg többet!

Gálaest a kanizsai HSMK-ban

Április 7-én 18 órától a Premier Táncklub Gálaestet tart Nagykanizsán a HSMK-ban, a vendégfellépő a zalaegerszegi Gála Társastáncklub lesz.

Nyeregbe, Kanizsa!

Április 7-én kerékpáros napot rendeznek Nagykanizsán. A bicikli szerelmesei számára még vonzóbbá teheti a rendezvényt, hogy a résztvevők között nyereményeket is kisorsolnak. A programról erre a linkre kattintva olvashat!

Keszthely

Április 6-án 15:45-től a méhek titkairól szervez előadássorozatot a Természetgyógyász Klub a Balaton Színházban. A részletekről itt tájékozódhat!

Április 6-án 18 órától Az ember gyermeke című filmet nézheti meg, illetve beszélgethet róla a keszthelyi színházban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!