Programajánló

2018.02.09. 10:28

Tudom hol bulizol ezen a szombaton – Mutatjuk a legjobb partikat Zala megyében!

Olyan a hangulatod, mint az időjárás – borongós és unott? Most adunk pár helyet, ahol kitombolhatod magad!

zaol.hu

Február második szombatján sem fogsz otthon unatkozni, hiszen Zalaegerszegre érkezik az ország egyik leglátványosabb show-ja a Led Lights! Csapj egy őrületes bulit led fényekbe burkolózva a Studio Music Cluban, ahol egy speciális karkötő segítségével egy hullámhosszon vibrál az egész diszkó! A hangulatért felelős FIZBOH és a Cashtag. A program belépőjegy ellenében látogatható, a részleteiért kattints ide!

Ha nem rajongsz a „tuc-tuc”-ért akkor sem kell elkeseredned: Szombaton a zalaegerszegi Club Angels farsangi buliján a mulatós zenéé a főszerep! Fellép a Fáraó Együttes, ráadásul aki jelmezben és sminkben érkezik, felmentést kap a belépőjegy alól! Bővebben itt olvashatsz a programról.

A 80'-as és 90'-es évek slágereire tombolhatsz szombaton a Mama Africában, Zalaegerszegen a Nagy Retro Party keretében. Hölgyeknek éjfélig ingyenes a belépés! Kattints ide a részletekért!

Nagykanizsa sem marad ki a jó bulikból, hiszen február 10-én újra megtelik a Kanizsa Club. Ezúttal a születésnaposok lesznek a főszerepben: ha januárban vagy februárban születtél, a belépés ingyenes, ráadásul ha csapatban érkeztek, még egy ingyen pezsgőt is kaptok ajándékba. A jó hangulatról Dj Sheperd gondoskodik. Részletek itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!