Házasság hete

2018.02.13. 13:00

Kökény Beatrix és Imre Géza a zalaegerszegi a házasság hetén

Egy sportoló házaspár – Kökény Beatrix és Imre Géza – volt a vendég hétfőn a házasság hete nyitórendezvényén a Kamarák Házában.

Magyar Hajnalka

Középen a vendégek, Kökény Beatrix és Imre Géza, mellettük a szervezők képviseletében Balaicz Zoltánné (jobbról) és Horváth Rita a Kamarák Házában megrendezett esten

Fotó: Katona Tibor

A Zalaegerszegi Női Szalon, a Tiszta Forrás Egyesület és a CSEÖH közösen szervezett programsorozatát Balaicz Zoltánné nyitotta meg, aki Imre Géza világ- és Európa-bajnok párbajtőrvívót és feleségét, Kökény Beatrix Európa-bajnok, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kézilabdázót kérdezte sportolói pályafutásukról, valamint házasságukról.

A rendezvények sora kedden 17.30-kor dr. Kovács Orsolya ügyvéd előadásával folytatódik a Kamarák Házában, akik Az ágy közös, a számla nem címmel házassággal kapcsolatos tényeket oszt meg, s tévhiteket oszlat el.

Ugyanitt tart előadást szerdán 17 órakor dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta, aki Házasság 2.0 címmel fejti ki, krízis esetén nem feltétlenül a párunkat, inkább a kapcsolatunkat volna jó megújítani.

Középen a vendégek, Kökény Beatrix és Imre Géza, mellettük a szervezők képviseletében Balaicz Zoltánné (jobbról) és Horváth Rita a Kamarák Házában megrendezett esten
Fotós: Katona Tibor

Csütörtökön 17 órától a Keresztury VMK kávézójában vidám házas-párbaj kínál élményt, amelynek keretében a színház, a média és a sport területéről ismerős házaspárok vetélkednek.

A hét zárásaként pénteken 10 órakor Dötk település részére Királykisasszonyok és Királyfiak Otthona címet adományoznak a faluházban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!