Buli

2018.01.10. 10:00

Szívvel-lélekkel a minőségi mulatós zenéért dolgoznak

Tudod, hogy te vagy minden címmel jelent meg a közelmúltban mulatós énekes Yanni legújabb albuma.

Benedek Bálint

A tehetséges zalaegerszegi előadóra a stílus egyik népszerű képviselője, Jolly is felfigyelt.

A fővárosi énekes szeretné, ha a mulatós muzsika is egyfajta minőséget képviselhetne a magyar zenei palettán. Szerinte manapság sokak pusztán pénzkereseti céllal zenélnek, megtévesztve, s lejáratva azokat, akik szívvel-lélekkel dolgoznak.

- Ahogy Yanni is teszi, akinek őszinte önkifejezését a közönség rendszerint hangos tapssal jutalmazza – tette hozzá Jolly. – Felkaroltam a fiatalt, aki remek hangjával mindig elvarázsolja a hölgyrajongóit.

A 19 éves megyeszékhelyi mulatós énekes azt adja elő, ami a szívében van, imád énekelni. S örül annak, hogy a nívó az ő műfajukban is egyre nagyobb jelentőséget kaphat.

- Foglalkozom a hangképzéssel, s igyekszem mindent megtenni azért, hogy fejlődjek – mesélte Yanni. – Szorgalmasan gyakorlok, s persze, elfogadom azokat a fajta kritikákat, amit rendszerint építő jelleggel kapok.

A fiatalember dalait kifejezetten kedvelik, hiszen sokat szerepel a mulatós zenei televíziók műsoraiban. Azonban néhány hete más miatt is izgatott. A Tudod, hogy te vagy minden című albuma nemrégiben debütált, melyből szinte minden dalt ismernek a rajongók.

- Már egy éve dolgozunk együtt, ez idő alatt megismertem Yannit, aki tele van energiával – vette át a szót menedzsere, Gabriello. – Épp ezért a lüktető személyiségéhez fiatalos, lendületes dalokat készítettem, ami gyorsan ott ragad az ember fülében. Persze, Yanni alapvetően mulatós előadó, de azért némi újításként a manapság oly’ népszerű latin dallamvilágot és életérzést is sikerült ötvöznöm ezzel a stílussal. Mindezt még modern, populáris hangzásvilággal fűszereztem meg.

A menedzser hozzátette: büszke Yannira, hogy a műfaj legismertebb előadója Jolly is felfigyelt a zalai srác tehetségére, s hamarosan kettejüktől újabb meglepetések várnak a rajongókra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!