Esküvői kiállítás

2018.01.07. 18:00

Menyasszonyok álma valósult meg az Egervári Várkastélyban

Vasárnap élettel teltek meg a várkastély ódon termei. Menyasszonyi ruhák, virágcsokrok, sminkes, cukrász – sokan felsorakoztak termékeikkel és a szolgáltatásaikkal, várva az esküvőt tervező párokat.

Hajdu Péter

Fotó: Pezzetta Umberto

A várkastély esküvői nyílt napján az első percektől kezdve nagy volt az érdeklődés.

– Másodszor rendeztük meg az esküvői kiállítást, amelyen húsz kiállító jelent meg. Az a célunk, hogy magát a várkastélyt mint esküvői és egyéb rendezvényhelyszínt népszerűsítsük, illetve a kiállítókat, szolgáltatókat bemutassuk a látogatóknak. Szerencsére a tavalyi esküvői kiállítás is jól sikerült, az idei évre már csak három szabad hétvégénk van esküvők rendezésére. A tavalyi kiállításon körülbelül kétszáz vendég vett részt, most szerintem többen lesznek, ami már a délelőtti nagy érdeklődés alapján sejthető – mondta Székedli Bertold, a rendezvény szervezője.

Gömbös Viktóriának és Szekeres Szabolcsnak Böjte Sándor ékszerész segít a gyűrű kiválasztásában
Az esküvőhöz, lakodalomhoz szükséges valamennyi szolgáltatás ott volt, az ifjú pár asztalára való ünnepi teríték is Fotó: Pezzetta Umberto

Egy helyen mindent meg lehetett találni, ami egy esküvőhöz, illetve az azt követő lagzihoz szükséges, a lebonyolító rendezvényszervezőtől a fiatal párt fuvarozó limuzinig, vagy az esküvői desszerteket készítőig.

Egy pár az ékszereket, a gyűrűkínálatot tanulmányozta éppen, amikor a terveikről érdeklődtünk.

Fotó: Pezzetta Umberto

– Mi már kilenc éve együtt vagyunk, és most nyárra, június közepére tervezzük az esküvőnket, amit itt a várkastélyban szeretnénk megtartani. Már az utolsó részletek megtervezésénél tartunk. Örülünk, hogy itt most meg tudtuk nézni a gyűrűket is, azok még hiányoznak – mondta Gömbös Viktória, aki párjával, Szekeres Szabolccsal válogatott a jegygyűrűk között.

Viktória hozzátette, még az esküvői ruhájával kapcsolatban is van tennivaló, Szabolcs ruháját pedig még nem választották ki. A tortáról már volt elképzelés, talán sikerült kiválasztani azt is Egerváron. A rendezvény tűzijátékkal ért véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!