Gazdikereső

2018.01.29. 15:30

Csubakka, Nadja és Dézi melegszívű jószágok, akik családra vágynak

A Bogáncs Állatmenhely számtalan elhagyott vagy hányatott sorsú ebnek ad új esélyt a boldog életre. Az itt élő állatok mind tele vannak szeretettel és mindennél jobban várják a pillanatot, amikor végre hatalmas kertben játszhatnak önfeledten.

Zaol.hu

Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Csubakka

Fotó: Bogáncs Állatmenhely

A tündéri fekete vízi spániel keverék 2013-ban született. A kankutyának már volt korábban gazdája, egy idős ember aki megbetegedett. Csubakka árván maradt, egy ideig a rokonok etették végül a menhelyre került. Csubakkaánál kevés barátságosabb kutya létezik! Kedves, bújós, szeretetre éhes eb. Tökéletes családi kutya, akár gyerekek mellé is kiváló társ. Csubakka egyenlőre nincs ivartalanítva, de hamarosan túlesik az eljáráson.

Dézi

Dézi Fotó: Bogáncs Állatmenhely

A terrier keverék szuka 2014 áprilisában született, a menhelyre először Becsvölgyéről került. A kutyust hamar örökbe fogadták, ám 2016-ban szökési akciói miatt a gazdája madzaggal kötötte ki. Dézit emiatt újból visszafogadta a menhely. Csavargásai megelőzése érdekében csak olyan helyre kerülhet ahol jó állapotú, magas kerítés és udvar van. Rengeteg figyelmet igényel, fontos, hogy folyamatosan sétáltatva legyen. Dézi nagyon kedves, játékos természetű, így kiváló családi kutya, akit bármilyen korosztály mellé ajánlanak. Fajtársaival, mind kanokkal, mind szukákkal kijön ám a szárnyasokat és a macskákat nem szereti.

Nadja

Nadja Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Nagy termetű, domináns kislány a két éves Nadja. A bullmasztiff keverék szuka Zalaszentmihályon kóborolt, ott fogta be egy állatbarát család, majd a menhelyre került. Eredeti gazdája nem ismert. Kissé félszeg, de hamar barátkozik. Lehetőség szerint egyedüli kutyának ajánlott, 10 éven felüli gyerekek és aktívabb, sportosabb életmódot élő nyugdíjasok mellé.

A gazdikereső kutyusok közül mindegyik chipeltetve és oltva van. Ha bármelyik jószág felkeltette a figyelmét, hívja a Bogáncs Állatmenhelyet, a 0630/424-3579-es telefonszámon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!