klipben is szerepelt

2020.11.08. 15:30

Szollár Cintia önbizalmat kapott a Tündérszépek versenyétől

A Tündérszépek 2020 verseny Zala megyei fordulójában a harmadik helyen végzett, várvölgyi Szollár Cintia életét is megváltoztatta a szépségmustra. A nyár élményekkel telt, számos fotózás mellett még egy videóklipben is szerepelt, bár a koronavírus második hulláma némileg átszabta az őszt, de Cintia nagyon élvezi, új pezsgő és izgalmas életét.

Benedek Bálint

A dekoratív hölgy jelenleg a fővárosban él, mint elmondta: egy feltörekvő férfi énekes videójába válogattak be, a forgatás nagyon izgalmas volt, élveztem minden percét.

- A Tündérszépek verseny hatására nem csak nagyobb lett az önbizalmam, de a fotósok is szerettek volna velem dolgozni – fogalmazott az üzletkötőként dolgozó. – Budapesten még több a lehetőség, mindig figyelek arra, hogy kizárólag a korrekt ajánlatokat fogadjam el. A mozgást, a sportot is beiktattam az életembe, szeretem a pörgést. Az ősszel meghívást kaptam egy divatbemutatóra, ám a vírus miatt elhalasztották. Remélem tavasszal visszatérhetek a kifutóra.

Cintia hozzátette: gyerekként a modellkedésről álmodozott, de sajnos a 169 centiméteres testmagassága elmaradt a nemzetközi szinttől. Ettől függetlenül a Tündérszépek 2020 verseny jóvoltából úgy érzem, az álmaim egy része valósággá válik.

- A jó kommunikációs készségemet pedig a munkámnak köszönhetem, hiszen sok üzletben megfordultam – tette hozzá. – A modellkedésnek köszönhetően új embereket ismerek meg, nagyon sok barátot szereztem és felejthetetlen pillanatokat éltem át. Talán ezekért vagyok a leghálássabb, sőt közben fejlődhetek. Igyekszem a nőiességet, a kecsességet bemutatni, amibe mindig belecsempészem a védjegyemmé vált mosolyt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában