Hazánk históriája

2020.09.18. 15:44

Kásler: előkészületben vannak a magyar történelmi játékfilmek

Jól ismert adósságot törleszt a magyar filmszakma hazánk históriájának filmvásznakra adaptálásával. A múltat ugyanis nem elég ismerni, kötelességünk azt másokkal, legfőképp az utókorral megismertetni – közölte az emberi erőforrások minisztere pénteki Facebook-bejegyzésében.

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere az önálló magyar tüdőtranszplantációs program indulásáról tartott sajtótájékoztatón az Emberi Erőforrások Minisztériumának Tükörtermében 2020. szeptember 10-én.

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

Kásler Miklós Bán Jánossal, az M5 kulturális csatorna igazgatójával a napokban áttekintette a készülő Hunyadi-filmsorozat forgatókönyvét, illetve több más magyar történelmi film- és könyvötletet.

A tervek alapján bizonyosan mondhatom: az ezeréves Magyarország történetéhez méltó alkotásokkal találkozhatunk majd

– írta közösségi oldalán az emberi erőforrások minisztere.

Borítókép: Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere az önálló magyar tüdőtranszplantációs program indulásáról tartott sajtótájékoztatón az Emberi Erőforrások Minisztériumának Tükörtermében 2020. szeptember 10-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában