Bulvár-celeb

2024.01.10. 10:41

Hűha! Balogh Edina elismerte, hogy összejött a Farm VIP sztárjával

Rengeteg találgatás látott napvilágot, hogy vajon mi van a színésznő és Szabó Simon között.

MW

Forrás: TV2

Az éppen válófélben lévő Balogh Edina ezért most úgy döntött, hogy a hot! magazin hasábjain elmondja az igazságot. 

A Farm VIP versenyén a két színész láthatóan közel került egymáshoz, ezért hamar szárnyra kelt a szóbeszéd, hogy elkezdődött valami Balogh Edina és Szabó Simon között. 

Simonnal kialakult egy nagyon szoros kapcsolat, amiért nagyon hálás vagyok a sorsnak. Az én szememben ő egy nagyon értékes ember. Sokat segített nekem, és talán én is neki, hogy átvészeljem ezt az időszakot, ami nem volt könnyű. Egy önismereti út volt, távol a családomtól, a gyerekeimtől. Onnan rátekinteni az életre teljesen más, mint amikor benne van az ember a mókuskerékben

– emlékezett a színésznő a hot! magazin kérdésére válaszolva.

Edina és Simon között egyre mélyült a barátság...

„Akkor még nem mesélhettem arról, hogy mi van köztünk, mert nem tudtam volna mit mondani. Magam sem tudtam, hogy mi is az, mert tényleg baráti kapcsolatról volt szó” – tette hozzá Edina, aki meglepve tapasztalta, hogy a kiesésekor rossz érzés kerítette hatalmába: egy barát távolabb került tőle. 

Forrás: Hot!

„Továbbra is tartottuk a kapcsolatot, és én elindultam azon az úton, ami ki volt rajzolódva bennem a Farm VIP előtt is, vagyis a válásom útján. A mi kapcsolatunk Krisztiánnal (Edina volt férje, Som Krisztián – a szerk.) már nagyon régen zátonyra futott”

– magyarázta a festőnő, és hozzátette: Simon addigra már túl volt a válásán.

A műsor után eleinte csak barátként találkoztak, aztán azon kapták magukat, hogy ezek a találkozók egyszer csak már másról szóltak. Edina azt is elmondta, hogy egyelőre kezdeti, friss az egész mindkettőjük életében, ezért ennél mélyebben nem is szeretne erről beszélni.

De egy pár vagyunk, nem cáfolom. Ha azt tenném, nem mondanék igazat. Sokan kerülnek hasonló helyzetbe, és sokan meg is osztják velem. De ahhoz, hogy mi közös élményeket gyűjthessünk, és mi is szabadon megélhessük a kapcsolatunkat, az is fontos, hogy tisztázzam a helyzetünket.

Hogy mit mondott még Balogh Edina a kapcsolatukról, kiderül a Bors cikkéből. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában