Bulvár-celeb

2023.09.08. 20:50

Látta már Szandit hátulról, edzés közben? Nagyon szexi!

Ha még nem látta, most itt az alkalom meglesni.

MW

Forrás: Bors

Fotó: Czerkl Gábor

Azt már tudjuk, hogy Szandi három gyerek mellett is mennyire szexi és vonzó. Nehéz is felfogni, hogyan lehet még mindig ennyire formás és kecses, és hogyan nézhet ki még most is úgy, mint egy tinilány. 

A folyton mosolygó és energikus énekesnő sokszor mesélt már az energiáiról, most azonban olyan videót töltött fel, amelytől kikerekedett a rajongói szeme - szúrta ki a Bors.

Szandi mai napig az egyik legaktívabb énekesnő: koncertezik, a mostani Szigeten pedig olyan műsort lenyomott, hogy immáron a külföldi fiatalok is egy életre megjegyezték a nevét. Ugyanakkor szerető feleség és gondos anya, aki a világon semmit nem szeret úgy, mint a gyermekeivel lenni. 

Ezek mellett számára rendkívül fontos az egészség is: rendszeresen edz, hogy jó erőben maradjon, ez  a titka annak, hogy ennyire szexi még mindig a teste.

Kitartás, rendszeresség, eredmény orientáltság, jó közérzet és a sportolás által kapott energia, ami a lelkemet is feltölti. Ez visz előre és sosem hagy ellustulni!

- írja az inspiráló videó mellett Szandi. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában