Bulvár-celeb

2023.03.31. 15:00

Igazi hős! Bódi Guszti megmentette egy fuldokló kisgyerek életét

A népszerű énekes borzalmas tragédiát előzött meg bátorságával.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Bódi Guszti és felesége, Margó nemrég tértek haza Thaiföldről, életük egyik legemlékezetesebb utazásáról. Guszti a kint töltött idő alatt ünnepelte születésnapját, de az önfeledt napokat drámai pillanatok törték meg: a népszerű énekes ugyanis egy vízben fuldokló, indiai fiú életét is megmentette – írja a Tények.hu.

A slágergyáros egy pillanatig sem gondolkozott, amint látta elsüllyedni, utánavetette magát.

Guszti egy igazi hőstettet vitt végbe

– áradozott a büszke feleség.

Mint a házaspár elmondta, a szállásukon lévő medence fokozatosan mélyül, így a legmélyebb része már a 3 métert is elérte. A gyerek pedig nem tudott úszni.

A mindig életvidám páros egészsége évekkel ezelőtt kezdett romlani, míg Guszti a szívinfarktusából lábadozott, addig Margót a sztrókja viselte meg. Így aztán nemrég életmódot váltottak, igyekeznek minél többet mozogni és az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozásra is nagy hangsúlyt fektetni. Most is éppen a reggeli tornájukra és úszásukra tartottak, amikor Guszti megelőzte a tragédiát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában