Bulvár-celeb

2022.12.15. 10:05

Ezért romlott meg Judy házassága

Judy házassági válságáról már régóta pletykálnak, az énekesnő most megtörte a csendet.

Forrás: Instagram

 A Groovehouse énekesnője sok mindennel próbálkozott, hogy helyrehozza kapcsolatát: pszichológusnál, kineziológusnál, coachnál is járt, a meditációval is megismerkedett, az igazi áttörő eredményt azonban a családállítás hozta el számára. Jelenleg is küzdenek azért, hogy együtt maradhassanak a párjával.

„Nem mondom, hogy nincs probléma. 

 

Együtt élek a férjemmel, együtt neveljük a gyermekünket. De küzdelemben vagyunk mindketten. Tizennégy év után, ha valaki azt mondja, hogy nincs probléma, az hazudik. Mi most középúton vagyunk, egyelőre nem látjuk a végét, még bárhogy alakulhat.

 

De amíg van mibe kapaszkodni, amíg látjuk értelmét, addig küzdünk. Óriási szerelem volt a miénk, most is szeretjük egymást annyira, hogy megtegyünk minden tőlünk telhetőt. A kislányunk érdekeit is szem előtt tartjuk” – mondta az énekesnő a Borsnak.

„Úgy akarjuk elengedni egymás kezét, már ha el fogjuk, hogy senki ne sérüljön. Ha így lesz, azt is el fogom mondani, hiszen nincs abban semmi szégyellnivaló, ha az ember elfárad.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában