Kézfogó

2019.05.27. 13:40

Titokban férjhez ment Demcsák Zsuzsa

Az örömhír ezúttal véletlenül derült ki: a szemfüles rajongók egy Insta-videón szúrták ki, hogy gyűrű van a műsorvezető kezén.

Budapest, 2014. január 17. Demcsák Zsuzsa mûsorvezetõ a TV2 Mokka címû mûsorának felvétele elõtt a kereskedelmi televízió XIV. kerületi, Róna utcai stúdiójában 2014. január 17-én. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Demcsák Zsuzsa nem szeret a magánéletéről beszélni a sajtónak, még akkor sem, ha örömteli események történnek a háza táján. A műsorvezető boldogságának titkáról egy Instagram-poszt rántotta le a leplet, egy rövid videót tett közzé a napokban, melyen látszik, hogy eljegyzési gyűrű van az ujján – számol be róla az Origo. A portál a Borsra hivatkozva azt írja, Demcsák Zsuzsa nem cáfolta az információt, de nem osztott meg részleteket a magánéletéről. A Bors cikke szerint Bangkokból indultak nászútra, a férjével hajóra szálltak, és egy kis szigetre utaztak.

„Zsuzsa nekünk sem árult el szinte semmit az esküvőről és a nászútról, de arról beszélt, hogy mindig is az volt az álma, hogy tengerparton töltse a mézeshetét, és ez teljesült”

- mondta el egy informátor, aki az Ázsia Expressz című utazós reality stábjának tagja.

A lap megkereste még egyszer a volt műsorvezetőt, de ezúttal sem kívánt a magánéletéről beszélni.

Borítókép: Demcsák Zsuzsa műsorvezető a TV2 Mokka című műsorának felvétele előtt a kereskedelmi televízió XIV. kerületi, Róna utcai stúdiójában 2014. január 17-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában