Prima Díj 2018

2018.11.05. 20:56

Zala Megyei Prima Díj 2018 – Pap Lujza

Pap Lujza színésznő 1977 márciusában születt Ajkán.

zaol.hu

a hevesi sandor szinhazban, papp lujzi

Középiskolás korában a legendás Fábián Lujza néni színjátszócsoportjába járt, tőle tanulta a színjátszás alapjait. 1996-ban felvételt nyert a Hevesi Sándor Színház Nádasdy Kálmán Színészképző Stúdiójába. Mint hangsúlyzza, sokat köszönhet Zalaegerszegnek. „Itt élhettem meg először és azóta is a színház csodáit és köszönhetem életem párját, Gábort.” Az elmúlt évadokban láthatta a közönség a Figaro házassága, a Csíksomlyói passió, A muzsika hangja, a Vőlegény, Az anyu én vagyok!, a Kean, a színész, a Csókos asszony, A szecsuáni jólélek, a Makrancos hölgy, a Széttört tál, A dzsungel könyve, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című produkciókban.

Pap Lujza

A Vihar kapujában című drámában hamarosan látható lesz a nagyszínpadon. „Ahogyan az életben az őszinte, igaz, szeretetteljes létezést vallom, hiszem, hogy a hivatásomat sem tudnám enélkül teljesíteni. Szeretek itt élni!”, szögezi le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!