Gazdaság

2009.05.26. 02:27

Fontos tendenciák

Zalaegerszeg (vl) - A megyei agrárkamara tavalyi munkájáról, a gazdálkodók érdekében végzett tevékenységéről s a termelői összefogás fontosságáról is szó esett a megyei agrárkamara tegnapi küldöttgyűlésén.

Varga Lívia

Tavaly hét új tag kérte felvételét a Zala Megyei Agrárkamarába, miközben a szervezet tizennégy tagi megszűnést regisztrált, haláleset, tevékenység megszűnés és felszámolás miatt, tájékoztatta a huszonháromból megjelent tizenöt küldöttet a jelenleg 344 tagot tömörítő ZAMAK elnöke, Balogh Rudolf, majd megjegyezte: a tagdíjak is a tervezettnek megfelelően folytak be.

Az elnök a kamarai tanácsadók munkájáról szólva elmondta, ebben az évben a nyolc munkatárs több mint négyezer támogatási igény közel harminc százalékát továbbította saját ügyfélkapuján keresztül. A szakmai osztályok munkájának értékelését követően pedig a termelői összefogásra, illetve a hazai mellett az európai s a világpiaci tendenciák figyelemmel kísérésének fontosságára hívta fel a megjelentek figyelmét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!