Foci

2006.08.26. 02:26

A ZH-Online még több sportkínálata

Zalaegerszeg (ZH) - A Zala megyei és zalaegerszegi szövetséggel együttműködve idén is internetre kerültek az amatőr labdarúgó-bajnokságok.

nincs nev

További újdonság, hogy a bajnokságokban szereplő valamennyi klub önálló lapot kapott - további csapat - és egyéni infókkal.

A csapatoldalhoz e-mailben (a bajnokság szájtján megtalálható) hozzáférés és jelszó kérhető, így az egyesületek további információkat is felvihetnek - szavazás, képek, hírek, tudósítások helyezhetőek el az internetes felületen. Hamarosan elérhető lesz mindkét szövetség önálló weboldala is, ennek programozási, előkészítői munkálatai jelenleg is tartanak - emellett a világhálóra kerül majd a zalaegerszegi kispályás bajnokság is.

Kiadónk saját fejlesztésű rendszere nyitott, a futball mellett kosárlabda-, kézilabda-, tekebajnokságok is nyilvántarthatóak vele, így várjuk azon szervezők jelentkezését (a bajnoki oldalakon megtalálható e-mail-en keresztül), akik csatlakoznának a ZH-Online sporttudósítói hálózatához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!