Foci

2015.02.07. 17:25

Szabó Rezső-emléktorna: nagykanizsai siker a 16 éveseknél

Zalaegerszeg - Szombaton két helyszínen rendezték meg az U-12-es és az U-16-os korosztályú labdarúgók számára a Szabó Rezső-emléktornát, amely idén visszatérhet az eredeti kerékvágásába.

Kerkai Attila

A ZTE FC korábbi legendás labdarúgója, majd később utánpótlásedzője, Szabó Rezső emlékére alapított téli teremtorna éveken át a decemberi időszakban került megrendezésre, ám akadtak időszakok, amikor nem vagy csak időszakosan szervezték meg.

Akcióban a pápai csapat (sárgában) a lendvai együttes  ellen 
Fotó: Katona Tibor


 

Az idei évben most szombaton találtak időpontot az esemény számára, így az U-12-esek a Kölcsey gimnáziumban, az U-16-ososok pedig a Városi Sportcsarnokban mérték össze tudásukat. Zalai szempontból az U-12-es korosztályban a ZTE FC kék csapata a harmadik helyen végzett, míg az U-16-osok vetélkedésében az UFC Nagykanizsa győzött. 

Dézsi Attila, a ZTE FC utánpótlásának menedzsere elmondta, a következő Szabó Rezső-emléktornát már idén tervezik megrendezni, vagyis a következő eseményt decemberre időzítik, mert ekkor van az ideje...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!