Foci

2015.02.10. 16:50

Hetesek döntöttek a Farsang Kupán

Keszthely - Farsang Kupa néven az idén is megrendezték az elsősorban a labdarúgó megyei III. osztályban szereplő együttesek téli teremtornáját, de a viadal nyílt volt, így azon amatőr együttesek is indulhattak.

Kerkai Attila

A keszthelyi Csokonai ÁMK-ban rendezett erőpróbára végül 12 együttes nevezett, akik két hatos csoportban kezdték meg a küzdelmeket. A keresztjáték után kialakult legjobb négy csapat már az érmekért vetélkedett és végül a Hévíz II. csapatának A-jelű együttese szerezte meg a végső győzelmet, amely hetesekkel győzte le a zalacsányi Vadász Csárdát.

Elődöntők: Hévíz II „A"–Zalaszántó 3-2, Karmacs–Vadász Csárda 2-3. A 3. helyért: Zalaszántó–Karmacs 3-1. A döntőben: Hévíz II"A"–Vadász Csárda 1-1 – hetesekkel a Hévíz II. győzött.

A győztes csapat, balról a felső sorban Nagy Sándor, Varga Gergely, Fóth Gyula, Pintér Zsolt, Magyarósi Gyula, Horváth Alex, Rónaky Roland, Naszádos Péter. Alul Németh Gyula, Kovács Péter, Vanó Gábor és Rezes Zoltán látható. Fotó: Kerkai Attila

A tornán a megszokottaktól eltérően csak egy különdíjat osztottak ki, méghozzá a győztes csapat legeredményesebb játékosának, s ezt a címet Horváth Alex érdemelte ki teljesítményével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!