Foci

2015.01.13. 18:00

Változások a Letenye SE vezetésében

Zalaegerszeg – Váradi László elnök mandátuma lejárt, ezért szükséges volt a tisztújítás, amelyen az elnök nem kívánt indulni.

Szombaton megtartotta éves tisztújító közgyűlését a megyei I. osztályban szereplő Letenye SE labdarúgó szakosztálya a letenyei Fáklya Művelődési ház nagytermében.

Először Váradi László elnök köszöntötte a megjelenteket, majd bejelentette lemondását. Ezt követően az elnökség többi tagja is csatlakozott, amit a közgyűlés elfogadott.

Farkas Szilárd, Letenye polgármestere megköszönte mindenkinek az addigi munkáját, majd a tagság egyöntetűen döntött az új elnök személyéről, aki javaslatot tett az elnökségi tagokra vonatkozón, ezt a közgyűlés elfogadta.

Az új elnökség a következőképp áll fel: Tamás Tamás (elnök), Soós Ferenc (alelnök), Farsang Zoltán, Kátai Zsolt, Rózsás Imre, Somogyi Tibor, Tóth Zsolt (elnökségi tagok). A felügyelő bizottság elnöke Zsohár Imre, a tagjai pedig Boa Endre és Somogyi András.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!