Foci

2015.01.18. 15:15

Potyogtak a gólok a műfüves bajnokság nyitányán

Nagykanizsa, Zalaegerszeg - A hét végén megkezdődött az MLSZ Zala Megyei Igazgatósága által szervezett Téli Kupa műfüves bajnokság. A küzdelmek február közepéig tartanak, a mérkőzéseket Nagykanizsán és Zalaegerszegen rendezik.

Kerkai Attila

Végül mégis összejött a 18 csapat, ugyanis egy visszalépés miatt úgy volt, hogy Kanizsán ötös csoport marad, de a hét elején a Tótszentmárton jelezte, hogy vállalja beugróként az indulást. Az első hét végén viszont a szentmártoniak halasztottak (ők a Kiskanizsa elleni  a találkozójukat február 21-én pótolják), a többi csapat viszont pályán volt.

A nyitányra szombaton Egerszegen került sor szombaton, vasárnap viszont már Kanizsán is pattogott a labda.

Zalaegerszeg, II. csoport: Tarr Sprint Andráshida II–Zalaszentiván 2-3. Gólszerzők: Parragh 2, illetve Tarsoly, Hidegh, Rumi. Türje–Nagykapornak 6-3. Gólszerzők: Vasas 3, Gájer P. 3, illetve Makovecz 2, Tóth. Páterdomb–Police-Ola 4-3. G.: Révész, Rettegi, Bödey 2, ill. Varga Gy., Híres, Kámán.

Jó iramú mérkőzésen szerzett három pontot a gellénházi alakulat. Fotó: Horváth Z. László

Zalaegerszeg, I. csoport: Szerszámsziget-Zalalövő–Zalagrár Pókaszepetk 2-1. G.: Winkelbauer, Altinger, ill. Csík.  Gellénháza–Lets Do It Technoroll Teskánd 3-1. G.: Bencze 2, Papp T., ill. Szabó A.   Femat-Csesztreg–Böde 2-2. G.: Nagy N. 2, ill. Kócza 2.

Nagykanizsai csoport: Letenye–Szepetnek 2-5. G.: Szabó, Őri, illetve László R. 2, Kalinics, Bedő, Horváth P. Semjénháza–Páka 4-2. G.: Horváth M. 3, Szollár, ill. Németh B., Pozsgai.

Nagykanizsán a szepetneki gárda jobbnak bizonyult a letenyei csapatnál. Fotó: Letenye SE

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!