Foci

2013.11.03. 17:20

NB III.: tart az Andráshida lendülete

Andráshida - A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában újabb fontos mérkőzést nyert meg a Tarr Sprint Andráshida, amely a hajrában győzte le a Dorog csapatát és továbbra is az élmezőnyben foglal helyet.

Zalai Hírlap

A középmezőny végén helyet foglaló vendégek bátran kezdték a mérkőzést, több lövéssel veszélyeztették a hazaiak kapuját, míg a zalaiak pontrúgások révén igyekeztek helyzeteket kialakítani. Az első nagy lehetőség a vendégek előtt adódott, de Osbáth nagy bravúrral védett, majd a fél-idő végén a kapufa sietett a vendégek segítségére.

Szünet után az egykori zalai labdarúgót Tóth Zoltánt, Schultz Levente váltotta, aki szintén a ZTE-ben szerepelt. Veszélyesebbé váltak a vendégek támadásai, de a dorogiak lendülete a félidő közepén kezdett megtörni, azzal meg végleg, hogy a hazaiak megszerezték a vezetést. Átvették a játék irányítását és két nagy lehetőséget is elhibáztak. A harmadikat viszont már nem, s ezzel bebiztosították győzelmüket. Az Andráshida továbbra is ott tanyázik az élmezőnyben, amely a kapu előtti határozottabb játékával megérdemelten győzte le az NB III Bakony-csoportjának tavalyi bajnokát.

Tarr Sprint AndráshidaDorogi FC 2-0 ( 0-0)

Zalaegerszeg, 300 néző. Jv.: Barna.

Andráshida: Osbáth – Török, Major, Halász – Mavolo, Polareczki (Bandics), Kovács Gy., Rohonczi (Sági G.), Gál (Sági A.), Jasarevic – Vittman. Edző: Dobos Sándor.

Dorog: Frank – Kopányi, Papes, Kinyik – Bekó (Faragó), Mészáros, Hauser, Tóth Z. (Schultz), Fürjes, Skita – Solymos. Edző: Miskei Attila.

Gólszerzők: Török (11-esből), Vittman.

Dobos Sándor: „Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés előtt állunk. Az első félidőben a Dorog a másodikban mi játszottunk jobban. A tervezett taktikánkat sikerült maximálisan megvalósítani, s ahogy a BKV Előre ellen, úgy most is érvényesült jobb állóképességünk."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!