Foci

2012.10.07. 18:20

Vittman-tripla és hazai siker

Zalaegerszeg – Izgalmas, változatos mérkőzést hozott vasárnap a labdarúgó NB III Bakony- csoportjában a két zalai csapat találkozója, melyet az Andráshida nyert meg a Hévíz ellen.

Munkatársainktól

Tarr Sprint Andráshida–Hévíz
3-2 (2-1)
Andráshida, 400 néző: Jv.: Papp Á. Andráshida: Babina – Sági G., Török, Varga Sz., Horváth T. – Szijártó, Gál (Horváth L.), Rohonczi (Kovács L.), Sági A. – Tóth L. (Szi), Vittman. Edző: Dobos Sándor. Hévíz: Szabó Á. – Herbály, Fisli, Balogh B., Rácz (Torsa) – Karika, Karakai, Párkányi, Borsos (Szabó Á.) – Horváth M. (Dudar), Kónya D. Szakmai igazgató: Damina László.

A csoport zalai rangadóján két jó formában lévő csapat találkozott, de már a mérkőzés elején Vittman két találatával 2-0-ra ellépett az Andráshida. A Hévíz nem adta fel, jól kontrázott és szépített, majd még az első félidő elején Szabó kapus a 16-oson kívül ért kézzel a labdához, így kiállította őt a játékvezető. A megfogyatkozott vendégek ellen mégsem tudott újabb gólokat lőni a Hida, hiszen a Hévíz is jól futballozott, sőt, egyenlíett. Addig sem volt unalmas a mérkőzés, ezt követően pedig még nagyobb küzdelem zajlott a pályán, amiért mindkét csapatot dicséret illeti. Végü la valamivel többet támadó és több helyzetet kidolgozó Andráshida a triplázó Vittman révén megszerezte a győztes találatot. A szépszámú nézősereg jól szórakozott, hiszen változatos, élénk iramú találkozót láthatott. Gólszerzők: Vittman (3), illetve Kónya D., Balogh. Jók: Vittman, Török, Horváth T., illetve Kónya, Karakai, Karika, Párkányi. Kiállítva: Szabó Á (Hévíz, 37. p).


Sárvár– NTE 1866-Horváth Méh
2-0 (2-0)
Sárvár, 200 néző. Jv.: Görög. NTE: Freischmid – Rákhely (Bagarus), Baranyai Z., Cserfő L., Szép D. – Bozsoki, Kotnyek I. (Schuller) – Rieger, Nagy T., Babati T. – László R. (Petánovics M.). Vezetőedző: Koller Zoltán. Már az első félidőben eldöntötte a találkozó sorsát a hazai együttes. A kanizsaiak ezúttal tompák voltak, s csapatvédekezés szintjén sem működött ezúttal a gépezet, amiből gólokat is kaptak. A dél-zalaiak így még döntetlen híján állnak, négy győzelmük mellé ez volt a negyedik vereségük a bajnokságban, a sárváriak pedig megérdemelten nyerték a mérkőzést. Góllövők: Kocsis T., Csákvári. Jók: Bozsoki, Rieger.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!