Foci

2012.04.30. 02:29

NB III - Szünet után döntöttek

Hazai siker született a labdarúgó NB III Bakony-csoportjának zalai rangadóján, de a fordulóban csak a ZTE FC II. nyert, ugyanis a Hévíz hazai pályán meglepetésre kikapott.

Zalai Hírlap

ZTE FC II.: Vörös - Mavolo (Vatics), Major, Szalai, Kocsis - Szabó B., Németh M., Juhász, Jasarevic - Vittman (Kovács K.), Krajczár (Kiss). Edző: Preisinger Sándor.

NTE 1866: Szekeres - Boros (Kőrösi), Rákhely, Baranyai, Szép - Szőke (Feischmid), Kotnyek, Nagy T., Újvári - Cs. Horváth, Babati T. (Bagarus). Edző: Koller Zoltán.

Lendületes játék ellenére érintetlenek maradtak a kapuk, majd a folytatásban Jasarevic góljára Boros egy szépségdíjas bombával válaszolt. A zalai rangadón az idő haladtával az NTE egyre inkább elfáradt, a gyorsabb és veszélyesebb akciókat vezető ZTE II. Vittman révén bebiztosította csapata győzelmét. Az NTE együttese is jól játszott a végig sportszerű találkozón, melyen Freischmid kapus ezúttal mezőnyjátékosként szállt be.

Gólszerzők: Vittman (2), Jasarevic, ill. Boros. Jók: Mavolo, Major, Vittman, Juhász, ill. Boros, Rákhely.

Hévíz-Körmend 1-3 (0-1)
Hévíz, Városi Stadion, 200 néző. Jv.: Hofbauer.

Hévíz: Szabó Á. - Takács, Fisli, Sipos, Herbály - Keszthelyi, Bódai, Czafit, Propszt (Búza) - Horváth Gy., Karakai (Horváth M.). Edző: Damina László.

A Körmend már a találkozó elején vezetést szerzett és fegyelmezett játékának nem találta ellenszerét a Hévíz. Az alsóházban tanyázó vendégek a kontrákra építettek, a szünet után tovább növelték előnyüket, s bár szépített a zalai együttes, újabb vasi gól következett, így meglepetésre, de megérmedelten nyert a Körmend.

Gólszerzők: Czafit, illetve Niksz, Takács, Sipos.

A múlt heti fordulóban az NTE 1866-Horváth Méh-Balatonfüred találkozó 3-2-es hazai vezetésnél a 29. percben félbeszakadt, mert összerogyott az egyik kapu. A Bakony-csoport versenybizottsága úgy határozott, hogy 3-0-as gólkülönbséggel a három bajnoki pontot a Balatonfüred javára írja jóvá, mivel a találkozó előtt  ismert volt a kapu sérülése. Az doklás szerint a mérkőzés a rendező csapat hibájából szakadt félbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!