Foci

2012.02.26. 17:14

ZTE FC: egy öngól döntött Filovciban (frissítve)

A ZTE F C NB I-es labdarúgócsapata szombaton a szlovéniai Filovciban a Maribor együttesével játszott előkészületi mérkőzést. A szlovén listavezető 1-0-ra győzött.

zaol.hu

A zalaiak csapatában Milan Bogunovics és Szakály Dénes sérülés miatt nem játszott. Leon Panikvar a csapattal edz, de még nincs döntés az ügyében. Gaál Miklós is Egerszegen tréningezik, de ő az orosz bajnokságban szeretne futballozni. A papírjai nincsenek rendben.

A ZTE a Jahic (Vlaszák) – Kocsárdi, Szalai T., Kovács Gergő (Csordás) Hidvégi – Máté, Hervas (Pavicevic), Granugrava – Polareczki (Pál D.), Balázs Zs., Turkovs összeállításban játszott. A kék-fehérek fegyelmezetten futballoztak a kéthetes spanyol, majd a közel ilyen hosszú tengerparti edzőtábor után „hazai pályán” játszó Maribor ellen.

A gól a 86. percben született, egy fejes után a menteni akaró Kocsárdi Gergelyről az ellenkező sarokba pattant a labda. Két perccel később Máté lövése a vert helyzetben lévő kapus fölött a felső lécre vágódott. A játék képe alapján döntetlenszagú volt a meccs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!