Foci

2012.02.03. 07:29

Galambok lett a legjobb

A megyei labdarúgó-bajnokság különféle osztályaiban szereplő csapatok részvételével teremtornát rendezett a Nagykanizsa Városi Football Szervezet a Zsigmondy-csarnokban.

Benedek Bálint

A Kanizsa Kupa téli teremtornára a város vonzáskörzetéből tíz csapat nevezett, ám az előzetes ígéretekkel ellentétben a Semjénháza nem érkezett meg. Akik elmentek, izgalmas körmérkőzéseket játszottak. Az egyik csoportban a papírformának megfelelően a megyei I. osztály 5. helyezettje, a Zalakaros nyert, mögötte a másodosztályú Bagola végzett. A másik körben a Galambok a Kiskanizsai Sáskákat előzte meg. Ezután a csoport második helyezettjei a bronzéremért, míg a csoportgyőztesek az első helyért csatáztak. A dobogó legalsó fokáért a Kiskanizsai Sáskák a Bagolát győzte le 3-2-re, a döntőben pedig a másodosztályú Galambok nem kis meglepetésre nyert a Zalakaros ellen (3-1).


- A hagyományos téli teremtornát helyettesítő felkészülési kupa ezúttal is kiváló mérkőzéseket hozott - értékelt a tornát követően Kápolnás Zoltán, a Nagykanizsai Football Szervezet elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!