Foci

2011.04.05. 16:00

Teskándi győzelem a rangadón (Frissítve tabellával!)

Óriási küzdelem jellemezte a forduló rangadójának számító Teskánd - Egervár meccset, amit a helyzeteit jobban kihasználó hazai csapat nyert. A 19. forduló meghozta a Lenti első tavaszi győzelmét, míg a Szentgrót újabb sikerével továbbra is az élen maradt. Bravúros győzelmet aratott a Tungsram és a Zalalövő. Eredmények. Az összeállítás folyamatosan frissül videókkal és képgalériákkal!

Urbanics Pál

Z. Becsali-Tungsram LSE - Gránit Gyógyfürdő SE 3-1 (1-1)

Zalaegerszeg, 80 néző. Jv.: Földszin A.

Z. Tungsram: Lepár, Balogh, Miszori, Szekeres, Erdélyi, Kiss, Domján, Gáspár (Salamon), Németh (Kellerman), Horváth, Lukács (Szabó). Edző: Jandovics Jenő.

Zalakaros: Munkácsi  Kolperger Sz., Majtán T., Hajmási, Beke I., Hollender, László, Szollár, Majtán G., Pecri A., Hazai D. Edző: Harcz Lajos.

A vendégek szerencsés góljára a hazaiak három formás támadásból szerzett góllal tudtak válaszolni, és megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Gólszerzők: Lukács, Horváth, Kiss, illetve Szollár.

Jók: az egész csapat, illetve Szollár.

Ifjúsági: Z. Tungsram - Zalakaros 15-1.

Haladás SE Pacsa - Kentaur ASC 0-6 (0-5)

Pacsa, 100 néző. Jv.: Kovács Zs.

Pacsa: Szommer, Magyar L., Oláh, Magyar I., Kelemen, Mészáros F., Mészáros G., Blaskovics, Flander, Bokor, Magyar Á. Edző: Tóth Attila.

Andráshida: Babina, Dobos A. (Rohonczi), Török (Pászti), Szíjártó, Varga Sz. (Bakonyi), Mónok, Bandics (Tóth), Kovács, Pintér, Sági A., Sági G. Edző: Dobos Sándor.

Tovább folytatja "tavaszi hadjáratát" az Andráshida, ezúttal azt a Pacsát játszották le egy félidő alatt a pályáról, amelyik egy hete saját pályáján verte az Egervárt.

Gólszerzők: Sági G. (2), Szíjártó (2), Kovács, Tóth.

Jók: senki, illetve Sági A., Sági G., Szíjártó.

Ifjúsági: Pacsa - Andráshida 1-7.

Let's do it Technoroll TE - Egervári TE 2-1 (1-1)

Teskánd, 350 néző. Jv.: Deutsch Sz.

Teskánd: Fábián, Palkó G., Németh, Szita, Szabó A., Lepár, Simon (Gerencsér), Nagy S. (Szabó B.), Horváth (Zsuppán), Palkó T., Koczor (Pásztor). Edző: Kovács Imre.

Egervár: Németh, Cséve, Papp, Farkas M., Farkas T., Dömötör, Bognár (Csík), Kónya (Varga), Bencze, Borsos, Csalló (Hajas). Edző: Csányi Imre.

A mérkőzés előtt Csányi Imre a vendégek mestere elmondta, hogy a két jól felkészített gárda küzdelmében nüanszok dönthetnek majd a meccsen. Ennek megfelelően az első félidőben sokáig tapogatóztak a felek, leginkább pontrúgásokból voltak veszélyesek a csapatok. Az Egervár próbálta játszani a maga játékát, többet birtokolta a labdát mint a hazai gárda és védelme lestaktikája is jól működött. A félidő derekán aztán szinte a semmiből szerzett vezetést a Teskánd: egy 16-oson belüli lerántás után jogos büntetőhöz jutottak a hazaiak. A 11-est Koczor gurította a kapu jobb oldalába. Mégsem vonulhatott előnnyel pihenőre a Teskánd, hiszen a félidő vége előtt Kónya szépségdíjas találatnak tapsolhattak a vendégszurkolók: egy szép vendégtámadás végén a 16-os vonaláról ballal kiőtte a pipát (mestermunka - a szerk.).

A második félidő is hasonló mederben csordogált, mint az első: a vendégek voltak valamivel aktívabbak, de a szervezett hazai védelem állta a sarat. Simon aztán egy kapu előtti kavarodás után megszerezte a Teskánd második találatát. A hazaiak innentől fogva átadták a teret az egerváriaknak, akik azonban a kapu torkából sem tudtak gólt szerezni, legalább 3 százszázalékos helyzetet puskáztak el a meccs hátralévő részében. A mérkőzés utolsó  perceiben a kapuhoz szegezte ellenfelét az Egervár, igazi helyzet ekkor azonban már nem alakult ki, így összességében megérdemelt a hazaiak győzelme, hiszen ellentétben a vendégekkel, ők gólra tudták váltani helyzeteiket.

Deutsch játékvezetőnek nem volt könnyű dolga, hiszen férfias, helyenként túl kemény belemenések, becsúszások tarkították a rangadót. A bíró azonban néhány jól irányzott lappal elébe ment az indulatoknak, így végig kézben tartotta a meccset, ahol sorsdöntő hibát nem vétett. A mérkőzés videóösszefoglalója holnap kerül fel honlapunkra.

Gólszerzők: Simon, Koczor, illetve Kónya.

Jók: Fábián, Palkó T., Lepár, Palkó G., illetve az egész vendégcsapat.

Ifjúsági: Teskánd-Egervár 9-0.

Semjénháza SE - Zalalövő TK 0-2 (0-1)

Semjénháza, 150 néző. Jv.: Matyi.

Semjénháza: Lajkó, Kuzma (Pázmándi A.), Németh G., Balogh (Stróber), Korpics, Kónya, Hegedűs, Mulasics (Pázmándi P.), Nagy R., Németh I. Edző: Stróber Attila.

Zalalövő: Dóra, Zelkó, Erdei, Kósik, Nagy Á. (Balaskó), Járfás (Hozbor), Gál, Kovács, Kaszás, Lukács (Nagy Z.), Luki. Edző: Ostrom János.

A Semjénháza ezúttal rosszabbik arcát mutatta, a Zalalövő győzelme teljesen megérdemelt.

Gólszerzők: Gál, Kovács.

Jók: senki, illetve az egész csapat.

Ifjúsági: Semjénháza-Zalalövő 2-4.

Zalaszentgróti VFC - Miklósfa SE 1-0 (0-0)

Zalaszentgrót, 250 néző. Jv.: Kondákor.

Zalaszentgrót: Horváth Á., Balogh Á. (Takács), Láncz, Fodor, Balogh Z., Vasas, Varsányi, Komoróczi, Tóth D., Balogh T. (Szép), Virágh (Propszt). Edző: Fejérvári Ferenc.

Miklósfa: Hovánszky, Horváth S. (Godina), Orbán, Verebélyi, Gerencsér, Csepregi, Matyók (Béli K.), Béli M., Pongrácz, Szakmeiszter, László (Tóth T.). Edző: Kiss István.

Nehezen pörgött fel a hazai csapat a Miklósfa ellen, de vért izzadva, Varsányi Sándor 60. percben szerzett góljával behúzta a "kötelező" győzelmet és megerősítette első helyét a tabellán. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a vendégektől Pongrácz Lászlót az 55. percben kiállította a játékvezető.

Gólszerző: Varsányi.

Jók: Balogh Á., Varsányi, illetve az egész vendégcsapat.

Kiállítva: Pongrácz (Miklósfa).

Ifjúsági: Zalaszentgrót - Miklósfa 2-0.

Csesztreg KSE - Lenti TE 1-2 (0-1)

Csesztreg, 250 néző. Jv.: Gerencsér.

Csesztreg: Balogh, Elek, Pászti, Hermán, Horváth (Csóbor), Kiss (Bodó), Nemsics, Szabó P., Pethő, Bagó, Szabó D. (Kasza). Edző: Fentős Pál.

Lenti: Sárkány, Czigány, Magyar, Molnár, Szabó, Szekeres (Kancsal), Kiss (Lőrincz), Pozsgai (Horváth), Balog Cs., Kosár (Hóbor), Völgyi. Edző: Németh Imre.

Két motiváltan és jól futballozó csapat meccséből a kicsit szerencsésebb csapat jött ki győztesen. A Lenti megszerezte első tavaszi győzelmét.

Gólszerzők: Szabó P., illetve Pozsgai, Lőrincz.

Jók: Pászti, Nemsics, Szabó P., Pethő, illetve Magyar, Balog Cs, Völgyi.

Ifjúsági: Csesztreg - Lenti TE 3-5.

Tormafölde SE - Gelse Termál SE 3-1 (2-1)

Tormafölde, 100 néző. Jv.: Dávid.

Tormafölde: Papp, Kocsis, Kovács, Kondákor, Pörzse, Soós (Igazi), Szabó, Tóth, Holl (Cseresznyés), Polgár Sz. (Gyurkac), Polgár K. (Mészégető). Edző: Hermán István.

Gelse: Éder, Horváth L., Horváth F., Zsoldos S., Végh A., Kálóczi, Markotán, Végh Cs., Horváth R., Tóth, Zsoldos R. Edző: Tóth Zoltán.

A vendégek ezúttal is partiban voltak a meccsen, de a Tormafölde jóval többet tett a győzelemért.

Gólszerzők: Polgár K. (11-esből), Kocsis, Holl, illetve Tóth (11-esből).

Jók: Kovács, Tóth, Holl, illetve Tóth, Zsoldos S., Horváth F.

Ifjúsági: Tormafölde-Gelse 2-3.

Tóth-Hús Pókaszepetk SE - FC Napred 1-3 (0-3)

Pókaszepetk, 150 néző. Jv.: Szente.

Pókaszepetk: Juhász, Füzi, Száraz, Huszár (Kovács), Csécs S., Németh T. (Varga), Orbán (Hemela), Bertók, Pintyőke, Büki, Csécs Z. Edző: Molnár Ferenc.

Tótszentmárton: Csányi A., Vlasics, Kozári, Plánder, Dezső, Tislér (Markek), Kósa, Grudics, Kőrösi (Horváth), Simon, Kovács (Vörös). Edző: Markek István.

Szepetken nyerni mindig megsüvegelendő teljesítmény, ezért a Tótszentmárton minden dícséretet megérdemel még akkor is, ha a hazaiak ezúttal gyengébb napot fogtak ki.

Gólszerzők: Hemela, illetve Kozári, Grudics, Kovács.

Jók: Pintyőke, Csécs S., illetve Kozári, Grudics, Kovács.

Ifjúsági: Pókaszepetk - FC Napred 2-3.

A bajnokság állása

1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!