Foci

2011.03.22. 15:30

Megyei bajnokság: Gólzápor Gelsén (frissítve a Tungsram-Egervár videóval!)

Érdekes eredmények születtek a 17. fordulóban. A bajnokság egyik legnagyobb esélyese, a Lenti Pókaszepetken botlott, de az Egervár sem tudta két vállra fektetni a Tungsramot, így nevető harmadikként a Zalalövőt verő Teskánd került lépéselőnybe. A Semjénháza nagy csatában győzte le a Csesztreget, egyre nehezebb helyzetben a Miklósfa, míg Gelsén az eső mellett a gólok is zuhogtak. Az összefoglaló folyamatos frissül képgalériákkal és videókkal!

Urbanics Pál

Gelse Termál SE - Zalaszentgróti VFC  4-4 (3-3)

Gelse, 80 néző. Jv.: Szente.

Gelse: Éder, Horváth L., Horváth F., Kálóczi, Csizmadia,Végh A. (Kiss T.), Markotán, Végh Cs. (Kovács), Zsoldos Sz., Mód, Horváth R. (Simon). Edző: Tóth Zoltán

Zalaszentgrót: Horváth, Balogh Á., Láncz (Propszt), Fodor, Balogh Z., Vasas, Varsányi, Komoróczi, Tóth D., Balogh T., Virág (Szép). Edző: Fejérvári Ferenc.

A vendégek remekül kezdték a mérkőzést és a 26. percben már 0-3 állt a képzeletbeli eredményjelző táblán. Ezután azonban mintha elkényelmesedtek volna és a hazaiak játékosa, Mód László remek módot talált a megtréfálásukra, hiszen káprázatosan szép szabadrúgsgólt rúgott, ami egy elég komoly sorozatnak volt a kezdete. A vendégek nem találták a helyüket, a Gelse viszont 4 perc alatt rúgott újabb 2 gólt, így döntetlennel vonulhattak pihenőre a csapatok. A második játékrészben a vendégek voltak kezdeményezőbbek, sorra alakították ki helyzeteiket, amiből egyet gólra is tudtak váltani. A remek formában lévő Tóth Dániel (a télen Zalakarosról érkező támadó már háromszor volt eredményes új klubjában, így 14 gólos) gyönyörű emelésgóllal tette le újra névjegyét. A gól nem változtatta meg a játék képét, továbbra is sok helyzetet elszórakozott a Szentgrót, aminek meg is lett a böjtje, hiszen Markotán a 73. percben egy szöglet után egyenlíteni tudott fejjel: 4-4. Ez maradt a végeredmény is, azonban el kell mondani, hogy a mérkőzésvezető, Szente Róbert érzésünk szerint többször is hibázott, ám a legnagyobbat akkor, amikor a meccs végén egyértelmű helyzetben elfelejtett 11-est ítélni a hazaiak javára.

Gólszerzők: Mód (2), Markotán, Horváth R., illetve Tóth D. (2), Balogh Á., Virág.

Jók:  Az egész hazai csapat, illetve Tóth, Virág, Balogh Á.

Ifjúsági: Gelse-Zalakaros 1-2.

Tormafölde SE - Kentaur ASC 0-2 (0-1)

Tormafölde,  100 néző. Jv.: Huszár

Tormafölde:  Papp,  Kocsis, Kondákor, Tóth, Pörzse, Soós, Holl, Kovács, Polgár Sz. (Mészégető), Polgár K. (Szabó), Nagy.  Edző: Hermán István.

Andráshida: Babina,  Dobos (Huber), Bandics, Török, Szijjártó, Varga, Mónok, Kovács, Pintér, Sági (Kovács), Bakonyi (Csáki). Edző: Dobos Sándor.

Az Andráshida magabiztos győzelmével megszerezte 2. tavaszi sikerét és tovább araszol felfelé a tabellán.

Gólszerző: Pintér (2)

Jók:  Kondákor, Nagy, illetve Pintér, Török, Mónok

Ifjúsági:  Tormafölde-Andráshida 0-2.

Miklósfa SE - Gránit Gyógyfürdő SE  1-3 (0-3)

Miklósfa,  150 néző. Jv.: Dávid.

Miklósfa: Freschmid, Dukai (Horváth), Pap, Csepregi (Pongrácz), Verebélyi, Jakab (Szabó), Orbán, Béli, Matyók (László), Szakmeiszter, Auer. Edző:  Kiss István

Zalakaros: Munkácsi, Kolperger, Majtán T., Hajmási, Beke (Vincze), Hollender, László, Majtán G., Szalai, Pécsi (Szabó). Edző: Harcz Lajos.

A Miklósfa újabb vereségével egyre nehezebb helyzetbe kerül. A vendég Zalakaros gyakorlatilag egyetlen félidő alatt eldöntötte a mérkőzést.

Gólszerzők:  Pongrácz, illetve Majtán T., Majtán G., Szollár.

Jók: senki, illetve Munkácsi, László, Pécsi.

Ifjúsági:  Miklósfa-Zalakaros 13-2.

Haladás SE Pacsa - FC Napred 1-3 (0-2)

Pacsa,  50 néző. Jv.: Pujcsek.

Pacsa: Szommer, Kovács B., Oláh, Magyar L., Magyar I., Mészáros, Kelemen, Magyar Á., Blaskovics, Flader, Bokor (Jónás). Edző: Tóth Attila.

Tótszentmárton: Csányi A., Vlasics (Márkovics), Plánder, Kozári, Dezső, Simon, Tislér (Markek), Grudics, Kósa, Kőrösi (Horváth), Kovács Gy. (ifj. Csányi A.). Edző: Markek István.

A vendégek ügyesen használták ki helyzeteiket, a hazaiak ezúttal nem a legjobb arcukat mutatták...

Gólszerzők:  Magyar L., illetve Kovács Gy. (2),   Grudics.

Jók:  Oláh, illetve Kovács Gy., Kozári, Grudics.

Ifjúsági: Pacsa-Tótszentmárton 0-4.

Tóth-Hús Pókaszepetk - Lenti TE 1-0  (0-0)

Pókaszepetk, 250 néző. Jv.: Kondákor.

Pókaszepetk: Juhász, Száraz, Pintyőke, László, Hemela (Varga), Csécs Z., Csécs S. (Huszár), Bertók, Orbán, Füzi (Kovács), Németh (Büki). Edző: Molnár Ferenc.

Lenti: Sárkány, Czigány, Magyar, Kancsal, Szabó, Kiss (Horváth), Balog Cs., Kosár, Völgyi, Pozsgai, Hóbor. Edző: Németh Imre.

Óriási meglepetésre tartotta otthon a 3 pontot a Pókaszepetk, ám a hazaiakat minden dicséret megilleti, hiszen rászolgáltak a győzelemre.

Horváth Istvánnak köszönhetően a mérkőzés videóösszefoglalója

Gólszerző: Csécs Z.

Jók: A hazaiak egész csapata, illetve Pozsgai, Szabó.

Ifjúsági: Pókaszepetk-Lenti 0-9.

Let's Do it Technoroll TE - Zalalövő TK 1-0 (0-0)

Teskánd,  250 néző. Jv.: Husz.

Teskánd: Fábián, Palkó G., Németh, Szita, Szabó A., Szabó B. (Pásztor), Simon, Lepár, Nagy S. (Gerencsér), Horváth (Mileji), Koczor (Palkó T.). Edző: Kovács Imre.

Zalalövő: Dóra, Zelkó, Kósik, Nagy, Erdei, Járfás (Lukács), Gál, Balaskó (Kaszás), Kovács, Hozbor, Luki (Galambos). Edző: Ostrom János.

 Sokáig nagyon jól tartotta magát a vendég Zalalövő, a Teskánd azonban csúszott-mászott a sikerért, és megérdemelten szerezte meg a 3 pontot.

Gólszerző: Szabó A.

Jók:  Simon, Lepár, Palkó G., Szabó A., illetve Kósik, Nagy, Kovács, Zelkó.

Ifjúsági: Teskánd-Zalalövő 5-0.

Z.Becsali Tungsram LSE - Egervári TE 2-2 (1-0)

Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Kovács Zs.

Becsali: Lepár, Balogh, Domján, Miszori, Erdélyi, Szekeres, Sárközi (Kellermann), Kiss, Farkas, Horváth, Németh. Edző: Jandovics Jenő.

Egervár: Németh D., Cséve, Papp, Pilisi, Csalló, Lyes, Bognár, Csik, Dömötör, Farkas, Bencze. Edző: Csányi Imre.

Az első félidőben büntetőből volt eredményes a hazai gárda, amire az Egervár előbb hasonlóval felelt, majd egy kavarodás után a vezetést is megszerezték. Sokáig úgy tűnt, meglesz a 3 pont a vendégeknek, azonban a mérkőzés utolsó pillanatában Hajas a saját kapujába fejelte a labdát egy szöglet után, így az a furcsa helyzet állt elő, hogy a játékos 2 gólt szerzett, egyet a saját, egyet pedig az ellenfél kapujába. A mérkőzésről hamarosan videóösszefoglalóval jelentkezünk!

Gólszerzők:  Horváth, Hajas (öngól), illetve Bencze, Hajas.

Jók: Balogh, Domján, Miszori, Horváth, illetve Bognár, Bencze.

Ifjúsági: Becsali-Egervár 8-1.

Semjénháza SE - KSE Csesztreg 1-0 (1-0)

Semjénháza, 100 néző. Jv.: Vizi.

Semjénháza: Lajkó, Kuzma, Balogh, Korpics, Stróber (Tulézi), Németh G., Nagy R., Kónya, Mulasics, Hegedűs, Pázmándi A. (Pázmándi P.). Edző: Stróber Attila

Csesztreg: Balogh, Elek, Hermán, Pászti, Bodó (Csóbor), Horváth, Szabó P., Nemcsics, Kis, Szabó D., Bagó. Edző: Fentős Pál

A két remek csapat késélre menő küzdelméből nüansznyival a hazaiak jöttek ki győztesen, a Semjénháza újabb pontszerzésével megerősítette helyét a középmezőnyben.

Gólszerző: Mulasics.

Jók:  Németh G., Korpics, Balogh, illetve Szabó, Pászti, Nemcsics.

Ifjúsági:  Semjénháza-Csesztreg 3-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!