Foci

2010.08.18. 06:24

ZTE FC-Pápa mérkőzés: szeptember 1-én

A labdarúgó NB I-ben pénteken félbeszakadt ZTE-Pápa (2-1) mérkőzés időpontjáról úgy volt, hogy hétfőn dönt az MLSZ versenybírósága. Délután még olyan hírek érkeztek, hogy nem tudta a sűrű program miatt tárgyalni az ügyet a bizottság. Este pedig arról kaptunk információt, hogy újra kell játszani a találkozót.

Bóbics László

 

Az elöljárók tegnap is elmondták, hogy szerették volna, ha marad a pályán elért eredmény, de tudomásul veszik az MLSZ döntését.
Közben az is kiderült - megkapta a klub is a hivatalos értesítést -, hogy szeptember elsején 19 órakor lép majd ismét pályára a két csapat.


A zalaiak helyzete nem a legrózsásabb, hiszen Illés Gyulának ismét fáj a nyaka. Arról is beszéltek, hogy meg kellene műteni a remek adottságokkal rendelkező középpályást. A futballista állapota azonban szépen javul és tegnap már tudott is edzeni. Ez persze még nem jelenti azt, hogy teljesen meggyógyult.

Darko Pavicevic nemcsak a Pápának lőtt két gólja miatt - amit az újrajátszás miatt törölnek - kesereg, hanem a sérülése miatt is. Rúgást kapott a bokájára és így speciális edzést kell végeznie. A tegnapi tréningen a futással összefüggő gyakorlatokat nem tudta elvégezni.

Milan Bogunovic állapota javul, remélhetőleg rá a hét végén számíthat  Csank János vezetőedző.

Szombaton este (19.00) Pakson lép pályára a ZTE FC. Ahhoz, hogy sikerrel vegyék a nem könnyű akadályt, több jó képességű, de a gyengébben futballozó kék-fehér játékosoknak is gyors formajavuláson kell átmenni a következő napokban.




ZTE FC- támogatót keresnek
Felröppent olyan hír a ZTE FC-vel kapcsolatban, hogy eladó a klub. Nagy Ferenc elnök elmondta, hogy szponzort keresnek, csakúgy, mint a magyar egyesületek jelentős része. Kiemelte, valóban szó van arról, hogy esetleg tulajdonrészt is hajlandó adni egy tőkeerős befektetőnek, hiszen a klub az utóbbi évtizedben fennállása legsikeresebb – bajnoki cím, harmadik hely, Magyar Kupa döntő – időszakát éli. A klubnál egyértelműen az eddiginél is jobb feltételrendszer biztosítása a cél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!