Foci

2010.07.29. 15:18

Főpróba győzelemmel (videókkal frissítve)

A bajnoki főpróbán az NB III. Bakony-csoportjának a bronzérmese, a szebb napokat is megélt Soproni VSE volt a ZTE FC ellenfele. A zalaiak keveset mutattak, de így is magabiztosan verték alacsonyabb osztályú riválisukat. Szombaton élesben megy tovább: a Kaposvár látogat a ZTE Arénába.

Urbanics Pál

Zalaegerszegi TE - Soproni VSE 3-1 (2-1, 3-1)

előkészületi mérkőzés, 600 néző

Gólszerzők: Rajcomar, Pavicsevics, Kamber

ZTE: Vlaszák (Sipos, 40'; Pogacsics, 70') - Kovács, Miljatovic (Kocsis Adrián, 63'), Varga (Bogunovic 70'), Panikvar (Kocsárdi, 40') - Ivancsics (Szalai, 40'), Horváth A. (Kamber, 40')., Máté (Turcsik, 70'), Illés (Delic, 70') - Rajcomar (Magasföldi, 40'), Pavicsevics (Vittmann, 70')

Viszonylag sok néző volt kíváncsi a ZTE utolsó előkészületi meccsére, amelyet három harmadra bontottak a felek: az első 40, a második és a harmadik 30-30 percig tartott.

Török István szép góljával alaposan ráijesztett az egerszegiekre - videó: zalaihirlap.hu

Az első hazai támadás végén Horváth András sistergős bombáját védte a vendégek kapusa. A ZTE természetesen mezőnyfölényben játszott a következő percekben is, de gólt mégis a soproniak ünnepelhettek a 10. percben, amikor Török István lépett ki az elalvó ZTE-védők közül és szépen emelt Vlaszák fölött a kapuba: 0-1. Ezzel meglepetésre vezetést szerzett Végh Tibor csapata. A 17. percben Rajcomar rámenősségének eredménye volt az egyenlítés, a holland támadó beerőszakolta a soproni kapuba a labdát: 1-1. A 20. percben újra a ZTE örülhetett, Horváth baloldali szöglete után Pavicsevics fejelt a hálóba: 2-1. A 39. percben Ivancsics lőtt jobbról 14 méterről félfordulattal, kapásból, de lövését bravúrral védte Kiss.

Ezzel a Pavicsevics fejessel visszavette a vezetést a Zete - videó: zalaihirlap.hu

Kamber fejesével alakult ki a végeredmény - videó: zalaihirlap.hu

A második harmad 10. percében Kocsárdi erőszakosan ment el a jobbszélen, éles beadását Pavicsevics fejelte a kapu mellé. Ugyancsak ebben a játékrészben, csak a 21. percben történt, hogy Magasföldi egyéni akciója után a 16-os bal széléről a jobb kapufa mellé csavart. A 25. percben Magasföldi jobboldali szöglete után Kamber fejelt gólt: 3-1. A harmadot Kovács kihagyott helyzete zárta, Magasföldi baloldali beodása után a fiatal játékos kifejelte a labdát a kapu torkából.

A befejező harmadban újabb játékosok kaptak lehetőséget Csank mestertől. A ZTE továbbra is mezőnyfölényben futballozott, ezt igazolta Kocsis Adrián nagy lökete is, amit Kiss kapus óriási bravúrral hárított. Később tovább próbálkoztak a hazaiak, azonban gólt már nem sikerült szerezniük, így maradt a 3-1-es végeredmény. Jöhet a Kaposvár...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!