Foci

2010.06.02. 13:33

Ki nyeri a foci Vb-t? Danny Blue megjósolja...

Danny Blue újabb meghökkentő vállalást tett: valószínűleg a 2010-es labdarúgó-világbajnokság végső eredményét teszi majd le egy lezárt borítékban.

zaol.hu

A Kiválasztott című műsor nyertese a Tabu Tv-nek őszintén beszélt arról, hogy mostanában nagyon elfoglalt, és egyáltalán nincs ideje a magánéletére. „Éppen egy képzést fejlesztünk az ismerőseimmel, mégpedig egy olyat, amelyben szinte kiadom a titkaimat, igazából testbeszédre oktatjuk az üzletembereket” - mondta el a tabutv.hu riporterének Danny Blue.

A mentalista azt is elárulta, hogy már lázasan készül a Foci Vb-re. Danny természetesen nem mint játékos gyúr a labdára, viszont elmondása szerint lehet, hogy aktív szerepe lesz benne. Hogy hogyan? „Képzeljük el a június 11-két, amikor kezdődik a Foci Vb. Akkor majd történni fog valami, valószínűleg lerakok egy jóslatot arról, hogy ki fogja megnyerni a világbajnokságot.” - meséli Danny a tabutv.hu videójában. Azt nem árulta el, hogy melyik csapatnak drukkol, azt azonban igen, hogy sajnos nem ez a csapat fogja nyerni a Vb-t...

Nézze meg a videót ide kattintva!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!