Foci

2010.05.02. 17:29

Magabiztos ZTE-siker a Diósgyőr ellen (képgalériával)

A ZTE dobogóra pályázó labdarúgócsapata alig negyedóra alatt elintézte az NB I-ben sereghajtó Diósgyőrt a 25. játéknap zárómérkőzésén.

zaol.hu

A zalaiak két nagy diósgyőri védelmi megingást kihasználva már 12 perc elteltével 2:0-ra vezettek, s innentől kezdve már csak a különbség mértéke volt kérdéses. A 77. percben Rajcomar - nem szándékosan -, súlyos sérülést okozott a miskolciak kapusának, Malinauskast arccsonttörés gyanújával vitték kórházba. Mivel a DVTK korábban mindhárom cserelehetőségét kihasználta, az utolsó negyedórában Supic állt a kapuba.

ZTE-Diósgyőri VTK 3:0 (2:0) - Zalaegerszeg, 3000 néző, NB I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Kovács J. Zoltán (Viszokai L., Kiss I. B.).

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Miljatovic, Bogunovic, Panikvar (Balázs a 73. p.) – Kamber, Máté P. (Szalai a 61. p.) - Magasföldi, Horváth A. (Schultz az 57. p.), Rajcomar – Rudnevs. Vezetőedző: Csank János.

DVTK: Malinauskas – Somorjai (Bacsa a 46. p.), Gal, Jeknic, Sadjo – Supic, Búrány (Takács P. a 46. p.) – Vukadinovic, George (Dobos a 73. p.), Zsivoczky – Bajzát. Vezetőedző: Tóth László.

Gólszerző: Rudnevs a 8., Magasföldi a 12. percben, Rudnevs a 73. percben.

Sárga lap: Bogunovic a 29., Sadjo a 30., Supic a 32.,Vukadinovic az 51., Szalai a 63., Rajcomar a 77. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!