Foci

2009.09.16. 05:51

Óvott a Lenti TE

Lenti - A Lenti TE vezetése úgy döntött, hogy megóvják a vasárnap lejátszott, Kentaur Andráshida elleni találkozójukat. A meccset 3-1-re az ASC nyerte, de a csapatukban a lentiek szerint jogosulatlanul szerepelt Szalai Ádám.

nincs nev

A labdarúgó szerintük jogszerűtlenül, az átigazolási időszak lejárta után került a megyeszékhelyi klubhoz, s ezt - álláspontjuk szerint - igazolni tudják a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos adatbázisával is.

A friss hírt a megyei labdarúgó-bajnokság I. osztályában szereplő LTE szakosztályvezetőjétől, Fehér Rudolftól tudtuk meg, aki továb-bi információkkal is szolgált:

- A ZMLSZ fellebbviteli bizottsága elutasította a klubunk által benyújtott jogorvoslati kérelmet a ságodi találkozót illetően. A meccset mi nyertük, de Szabó Péter játékengedélye nem volt rendben, így a másik újonc kapta a 3 pontot. Ezt tudomásul vettük, de fellebbeztünk, mert szerintünk a ságodiak nem rendelkeztek a nevezés, illetve az átigazolás lezártával megfelelő utánpótlás csapatokkal. Az ügyben további jogorvoslatot keresünk az MLSZ-nél.

Józsi Györgyöt, a ZMLSZ elnökét is megkérdeztük:

- Megkaptuk a beadványt, az ügyet a megfelelő bizottság megtárgyalja és erről majd értesítjük az LTE vezetőit - mondta a szövetség első embere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!