Foci

2009.07.16. 02:28

Volt válogatott labdarúgók adják majd át a Móricz-kupát

Nagykanizsa (bb) - A 36. Móricz-kupára, a kiskanizsai utcák és terek labdarúgó-bajnokságára számos korcsoportból 24 csapat nevezett, akik a hét végén a Nagyrác úti salakos pályán döntenek a helyezésekről.

Benedek Bálint

A hagyományos versenyre 13 felnőtt, négy ifjúsági, két serdülő és öt öregfiúk gárda adta le nevezését, akik a csoportmérkőzéseken mérik össze tudásukat. A három hétvégén keresztül zajló küzdelemsorozatból már csak döntők vannak vissza.

A csoportmérkőzések során a felnőtteknél a tavalyi bajnok Szepetneki utca hamar elvérzett , sőt, az ezüstérmes Nagyrác út is erre a sorsra jutott. Közben villogott a Bajcsai I. és a Bajcsai II. utcák csapata, de többen is jól játszottak.

A legjobbak két hármas csoportban lépnek pályára szombaton 14 órától, hogy aztán vasárnap 8.30-tól a döntőben kiderüljön, kié lesz a kupa. A díjakat két egykori zalaegerszegi válogatott játékos, Kereki Zoltán és Péter Zoltán adják át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!