Foci

2009.07.15. 02:28

Szerdán itthon, szombaton a Fradinál

Zalaegerszeg - A ZTE FC NB I-es labdarúgócsapat szerdán 18 órától a stadionban a horvát első osztályban szereplő NK Medjimurje együttesével méri össze tudást.

Bóbics László

Zalaegerszeg (bl) - A ZTE FC NB I-es labdarúgócsapat ma 18 órától a stadionban a horvát első osztályban szereplő NK Medjimurje együttesével méri össze tudást. Friss hír, hogy tegnap a szlovén Leon Panikvárral 2 plusz 1 éves szerződést kötöttek.

A kék-fehérek keretében Matej Miljatovics még mindig sérült. Horváth I. András viszont már együtt edz a többiekkel.

A hét további részében edz a gárda majd szombaton 3 csapatos minitornán lépnek pályára az egerszegiek az Albert-stadionban a Ferencváros Nemzetközi Tornáján.

Az FTC-től kapott tájékoztatása szerint a szlovák DAC lemondta a meghívást, így körmérkőzéses rendszerben kerül sor a tornára.

A menetrend: ZTE FC- Ferencváros TC, 16 óra, Sheffield United-ZTE FC, 17.30 óra, FTC-Sheffield United 19 óra. A játékidő 2x30 perc lesz. Jegyárusítás a stadion pénztáraiban lesz, az árakról nem kaptunk tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!