Foci

2009.07.08. 02:29

Ma ismét Ausztriában lép pályára a ZTE FC

Zalaegerszeg (bl) - A program szerint készül az új bajnoki szezonra a ZTE FC együttese. A zalaiak Ausztriában a lengyel Legia Varsó ellen játszanak.

Bóbics László

A menetrendben annyi változás történt, hogy a lengyelek ellen ma 18.30 órától nem az előre beharangozott güssingi pályán játszanak, hanem Jennesdorfban. 


Matej Milajtovics - hosszabb időre kidőlt a sorból

Fotó: archív

A gárda keretéből Matej Miljatovicsnak részleges bokaszalag-szakadása van, így valószínű, hogy hosszabb ideig nem számíthat majd rá Csank János. A csatár Darko Pavicsevics viszont meggyógyult, már elkezdte az edzéseket. A többiek szorgalmasan tréningeznek.

Artjoms Rudnevs sem játszik még szerdán, ő hazautazott az elmúlt héten, s megházasodott. A program szerint csütörtökön érkezik vissza, s a felesége is jön vele.

A csapat napi két tréninggel készül. Többnyire a stadion mögött, vagy a városi sportcentrumban edzenek. A műfüves pálya melletti botatanikuskert, ahogy többen nevezik, a gaztenger miatt továbbra is játékra alkalmatlan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!