Foci VB 2022

2022.12.17. 17:05

Messi és Agüero ismét együtt töltik a döntő előtti éjszakát

Sergio Agüero és Lionel Messi nagyszerű kapcsolatot ápol egymással, a Marca pedig a TyC Sports információira hivatkozva azt írja, hogy együtt fogják tölteni a világbajnoki döntő előtti utolsó éjszakát.

Nemzeti Sport

Sergio Agüero fiának egyébként maga Lionel Messi a keresztapja, a két jó barát pedig mindig egy szobában aludt, amikor a válogatottnál voltak. Ugyan a Manchester City egykori klasszisa már visszavonult, és legutóbb 2019-ben húzta magára a címeres mezt, most ismét együtt töltik az éjszakát.

A Marca egy történetet is megosztott ezekről az éjszakákról. Agüero évekkel ezelőtt felelevenített egy estét, amikor a szobájukban nézték a tv-t. Messi egyszer csak befordult, és aludni próbált. Barátja azonban nem, hanem nézte tovább, majd bealudt tévénézés közben. Reggel Messi meg is jegyezte neki, hogy ha még egyszer bekapcsolva meri hagyni éjjelre a készüléket, akkor megnézheti magát.

Csütörtökön amúgy Agüero megjelent az argentin válogatott edzésén, és jó tanácsokkal látta el a játékosokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!