akár belőled is válhat királynő!

2019.07.22. 14:00

Tündérszépek országos szépségverseny – Jelentkezz Te is!

Az első forduló nagy sikerére való tekintettel, az ősz folyamán újra elindítottuk szépségversenyünket. Ezúttal 2020 Tündérszépét keressük, aki akár Te is lehetsz!

zaol.hu

Fotó: Rákos Bianka

Néhány napja ismét aktivizáltuk a jelentkezési felületünket, így egy űrlap kitöltésével könnyedén ott találhatod magad a legszebbek mezőnyében!

Ahogy a képünkön is látszik, profi stábunk segítségével megnyerő fényképek készülnek rólad. Az első felvonással ellentétben, némi újítást eszközöltünk, miszerint saját fotósorozattal is jelentkezhetsz.

Fotó: Rákos Bianka

Wéber Petra nyomdokaiba léphetsz

Az előző szériában a zalai Wéber Petra érdemelte ki a harmadik helyezést. Felelevenítettük, hogy miként élte meg a sikerét:

Úgy gondolod, hogy nálad nincs szebb lány a vidéken? Esetleg a barátnőd az, aki után mindenki megfordul? Vagy talán a lányodnak bizonyítanád be a róla készült fotókkal, hogy igenis gyönyörű? Ha bármelyikre bólintottál, küldd el a jelentkezésed a Tündérszépek oldalon található űrlapon, és vegyél részt egy életre szóló kalandban!

S hogy mit nyerhetsz? Azon túl, hogy egy életre szóló élményt szerezhetsz, egy felkészítőtábor, számtalan nyeremény, vásárlási utalványok, mobiltelefonok és egzotikus utazás is vár a legszebbekre. Sőt, idén a szavazók között is osztunk ki ajándékokat, így érdemes lesz izzítani a különböző elektronikus eszközöket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!