Életmód

2016.11.11. 11:59

Grafológia - Írása mérhetetlen fáradtságot tükröz

„Jó reggelt” jeligét választotta a középfokú végzettségű, erős koncentrációt igénylő fizikai munkát végző, önmagát vállaló, becsületes, megvesztegethetetlen, határozott fellépésű, kiegyensúlyozott és tehetséges fiatalember, akinek kézírása mérhetetlen fáradtságára utaló grafikai jelekkel teli.

Novák Mária

Papírra vetett betűi egykori jó neveltetéséről árulkodnak, s gazdag képzeletét tárja elénk. Olyan ember, aki keresi az egyszerűséget, a finomságot, a harmóniát minden téren.

A helyzeteket tisztán látja, ítélőképessége megfelelően működik, objektíven és függetlenül ítél, nem lehet befolyásolni. A külvilággal összhangban képes működni, fennálló kapcsolatait a visszafogottság általános egyensúlya jellemzi.

Erős kritikai hajlama ellenére kerüli az összetűzéseket, a bírálatot burkoltan fogalmazza meg, s a békés megoldásokra törekedve magabiztos kifejezőkészséggel, a másikra odafigyelve hozza meg olykor keménynek tűnő döntéseit.

Amit elhatároz, ahhoz minden körülmények között tartja magát, s másoktól is ugyanezt várja el. Mindig figyelembe veszi a tényeket és a körülményeket, s igyekszik a lehető legtöbbet kihozni egy jó döntéssel még a legkedvezőtlenebb helyzetekből is, amiben megérzései is nagyban segítik.

Érzékeny személyisége mögött kiegyensúlyozott lelki alkata húzódik meg. Aktív a munkában, és a hétköznapi életben egyaránt, állandó tevékenységvágya szinte csillapíthatatlanul hajtja újabb feladatok elvégzésére.

Fontosnak tartanám számára, hogy a felhalmozott feszültséget és szorongást valamely úton-módon oldja, s szakítson időt az elmélkedésre, az „édes semmittevésre" is.

Címkék#grafológia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!