Egyéb

2011.07.18. 08:00

Visszavágyik a kiszámítható, őszinte, természetes múltba - Akár az Ön írását is elemzi grafológusunk

A Tavaszi zsongás jeligét választotta a 65 éves középiskolai végzettségű nyugdíjas, nőies nő, akinek papírra vetett betűi az óvatos, visszafogott, céltudatos, erős akarattal és jó emlékezőtehetséggel rendelkező, szorgalmas, határozottságra törekvő, önmagát vállaló asszonyt mutatják.

Zalai Hírlap

 

Alapjában véve költekező természetű, de ha a szükség úgy hozza, képes a filléreket élére állítani, s csak a legszükségesebbre kiadni. Nyugodt természetű, kellemes a kisugárzása, és harmóniát tud teremteni, nemcsak a lelkében, hanem a környezetében is. Belső nyugalmát, békéjét nehéz megzavarni, lelki kiegyensúlyozottsága stabilitást jelent önmaga és a környezete számára is. A megértést, az alkalmazkodást keresi, elfogadó természet és pozitív beállítottság jellemzi.

Az őt foglalkoztató dolgokkal és az érdeklődési körébe tartozó kedvenc tevékenységeivel képes akár órákat elszöszmötölni. Esztétikai érzéke fejlett, ízlése jó, magas anyagi, kulturális és kontaktusigénnyel rendelkezik. Érzékeny ember, a finom rezgéseket felfogni képes, a közönséges, vulgáris és szakszerűtlen dolgok tudatosan is és tudat alatt is taszítják.

Közvetlen modorú, jól és könnyedén kommunikál, jó hallgatóság , aki a rábízott titkokat megőrzi. Nyugalmát csak a fel-feltörő önértékelési problémáiból adódó szorongása zavarhatja meg. Néha-néha tud mogorva, akaratos, kritikus és zsörtölődő is lenni, ilyenkor ellentmondást nem tűrővé válik, s szilárdan ragaszkodik a kialakított álláspontjához. Mindemellett törekszik az önuralomra, önfegyelme fejlett, igyekszik elfojtani érzéseit, s elhallgattatni a szívét azért, hogy az észérvekre és érdekeire hallgathasson.

Figyelnie kell arra, hogy a felgyülemlő feszültségeket kellőképpen levezesse és feloldja, mivel a stresszt nehezen tűri, s a nagy változatosság is nyomasztja. Képes kívülállóként szemlélni a világ eseményeit, mégis visszavágyik a múltba, ahol a napok kiszámíthatóan, őszintén és természetesen teltek, s nem kellett még a betegségtudattal is megküzdenie.

Várjuk olvasóink leveleit név, életkor, nem, végzettség, foglalkozás megadásával, valamint nyilatkozatot, hogy a grafológus elemzése lapunkban közzétehető.

Várjuk olvasóink leveleit név, életkor, nem, végzettség, foglalkozás megadásával, valamint nyilatkozatot, hogy a grafológus elemzése lapunkban közzétehető.

 

 Életmód rovatunk további cikkei itt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!