Egyéb

2010.02.22. 03:28

Vágyai magasabb régiókba vonzzák - Az Ön kézírását is elemzi grafológusunk

Várjuk jeligével ellátott, 15 sor terjedelemben, golyóstollal írt, névvel ellátott leveleiket, melyben kérjük az életkor, nem, végzettség, foglalkozás megadását, s a nyilatkozatot a közzétehetőségről.

Zalai Hírlap

 

Nagyon erős az önkontrollja, ami lehetővé teszi számára, hogy sohase döntsön elhamarkodottan. Fontos számára a megjelenés, előkelő fellépésű nő, aki kevésbé alkalmazkodik; önálló, független szellem. Arisztokratikus gondolkodású, zárkózott ember, a meggondolt formákat és kifejezésmódokat kereső, aki kevésbé közvetlen, és kerüli a hangos társaságot, ahol idegenül, kívülállóként érzi magát. Rendszerető, nyugalmat akar önmaga körül, megfelelően kihasználva a számára rendelkezésre álló teret és az időt.

Nehezen barátkozó természet, azonban hosszú és tartós kapcsolatok jellemzik. Megfelelő távolságban tart mindenkit, aki nem tartozik a legközvetlenebb környezetéhez, s emiatt néha mogorvának tűnhet; mégis sok ember szeretetét, szimpátiáját élvezi. Képes arra, hogy a körülményektől és a beszélgetőtársától függően tudatosan változtassa viselkedését.

Lelki problémáiról nem szívesen beszél másoknak, azokat csak néhány meghitt, bizalmas barátjával osztja meg, s nem hagyja magát sem kifaggatni, sem befolyásolni. Közvetlen kapcsolataiban kerüli a szertartásosságot .

Céltudatos, céljait előre átgondolt eszközökkel éri el. Erős akarattal rendelkezik, nem tántorodik el a kitűzött feladat megoldásától, szilárd határozottsággal tör annak elérése felé, s biztos a dolgában még akkor is, ha egyáltalán nem bízik a sikerben, az eredményben. Ekkor összeszedi magát, és megkísérli, hogy elhatározásait elérje. Munkájában módszeresség jellemzi, nagy hangsúlyt fektet a részletekre, még a legkisebbekre is.

Mindenre odafigyel, az apró összetevők sem kerülhetik el figyelmét, érzékeny a mozzanatok, momentumok iránt. Olykor-olykor megijed a felelősségérzettől, elzárkózik a külvilágtól, hogy ne kelljen újból és újból döntenie.

Kézírása egyfajta bizonytalanságról, kedvetlenségről árulkodik, melynek oka talán a múltban gyökerezik, hiszen a mindennapi munkája mellett nem tudott kellőképpen elmerülni az irodalmi, művészi adottságaiban. Vágyai magasabb régiókba vonzzák, a tökéletesedésre vágyik.

Novák Mária

grafológus, írásszakértő

 

 

Életmód rovatunkért klikk ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!