A király embere

2022.03.07. 18:00

Ezek most a legtöbbet torrentezett filmek

A február 28.-ával zárult héten a jogellenesen beszerzett – magyarul: kalóz – listákon ezek a filmek voltak a legnépszerűbbek.

A TorrentFreak minden héten alaposan szemügyre veszi, hogy a kalózok mely filmekért ugranak leginkább.

 

Ezek a letöltési statisztikák arra szolgálnak, hogy némi betekintést nyújtsanak a kalózkodás trendjeibe: minden adatuk nyilvánosan elérhető forrásokból származik.

 

Figyelemre méltó, hogy a kalózok értékelése szinte soha nem esik egybe a filmbarátok által pontozott, az IMDb-n, a talán leghitelesebb online információs adatbázison elérhető adatokkal. Mást szeretnek a jogtalanul filmezők? Rosszabb, vagy jobb az ízlésük a korrekten mozizókénál?

 

Mindenesetre most a TorrentFreak listáját a The King's Man vezeti, majd a West Side Story következik. A Sikoly a harmadik dobogós.

A heti letöltési táblázat második oszlopa feltünteti azt is, hogy az előző héten hányadik helyen szerepeltek a listán. Az utolsó oszlopon az IMDb minősítése látható.

 

Népszerűségi sorrendMúlt heti helyezésFilm címeIMDb pontszám
1(2)The King’s Man6.5
2(…)West Side Story7.7
3(1)Scream6.8
4(4)Spider-Man: No Way Home9.0
5(8)The Matrix Resurrections5.8
6(…)Project ‘Gemini’3.7
7(9)Licorice Pizza7.8
8(5)Eternals6.6
9(…)No Exit6.2
10(…)Gasoline Alley3.6

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!