Vigyázat, csalók! Már lapunk nevében is próbálkoznak

Újabb trükkel próbálkoznak a csalók és tolvajok. Pethőhenyei olvasónk arról számolt be, hogy a Zalai Hírlap előfizetőinek járó ajándékra hivatkozva kívánt lakásukba bemenni egy fiatalabb nő hétfőn reggel.

MTI

- Nyolc óra volt, előtte keltünk fel nem sokkal, ezért csak az ablakon néztem ki - kezdett a történet elmesélésébe a nyugdíjas László Józsefné. - Azt mondta az ismeretlen, hogy a Zalai Hírlap hűséges előfizetőinek járó ajándékot hozta, múlt hétfőn már próbálta nekünk átadni, de nem voltunk itthon. Ez igaz, mert dolgunk volt a városban aznap. Nem akartam beengedni, még nem voltunk rendesen felöltözve, de erősködött, hogy csak tíz percre zavarna. Végül kértem, hogy jöjjön vissza kicsit később, mert azt állította, visz másnak is zalai hírlapos ajándékot a faluban - mesélte.

Nos, az idegen nem tért vissza. A faluban máshoz sem kopogtatott be, legalábbis Lászlóék hiába érdeklődtek utána, mert senki nem tudott róla.

Olvasóink figyelmét felhívjuk, hogy ajándékakcióinkról lapunkban tájékozódhatnak, ott közöljük a szerencsések nevét is. A nyereményeket pedig általában az ügyfélszolgálati irodában vehetik át, illetve a helyi kézbesítők, tehát az olvasóink által ismert emberek viszik ki. Tehát idegeneket ilyen történettel ne engedjenek be. Kétség esetén előbb hívják fel szerkesztőségünket, de még jobb, ha értesítik a rendőrséget, a polgárőröket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!