Megdöbbentő: közös fotón a brutális csepeli gyilkosság áldozata és az egyik gyanúsított!

<b>ZH</b> - „Tegyünk együtt a sikeres, fejlődő Csepelért!” - többek között ez olvasható a csepeli kettős gyilkosság felbujtásával gyanúsított férfi honlapján, aki korábban a csepeli MSZP elnökségi tagja volt és egy fotóból úgy tűnik, jó viszonyt ápolt a meggyilkolt iskolaigazgatóval.

zaol.hu

Mint ismeretes kedden este fél hétkor egy símaszkos fegyveres rontott be a csepeli Széchenyi úti kéttannyelvű intézménybe és fejbelőtte az intézmény vezetőjét és egyik tanárát. A brutálisan meggyilkolt áldozatokon már nem tudtak segíteni. A nyomozás elsődleges adatai szerint a hatóság az iskola biztonsági őrét és gazdasági igazgatóját gyanúsítja.

Mint megtudtuk, az utóbbinak internetes honlapja működik. 

A szóban forgó honlapon a 36 éves gyanúsított neve alatt fut. A férfi bemutatkozása és városépítő céljai, illetve programja mellett egy képgaléria is található a site-on, melynek egyik fotója egy vélhetően tavaszi vagy nyári kerti partin készült, melyen a gyanúsított és a meggyilkolt iskolaigazgató együtt látható. 


Az áldozat és a gyanúsított (háttal) - láthatóan jó viszonyt ápoltak


A portálon fórum is működik, melyre néhány kivételével csütörtökön kerültek be a bejezések, melyek egy része védelmébe veszi a gyanúsítottat, míg többen támadólag és vádlón lépnek fel ellene.


Előzmények itt: 

Lövöldözés egy csepeli iskolában 

A csepeli iskola biztonsági őre és gazdasági igazgatója a gyanúsított

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!