Új vezetője van a zalaegerszegi és a keszthelyi rendőrkapitányságnak

Az eddigi keszthelyi rendőrkapitány irányítja április 1-jétől a zalaegerszegi rendőrkapitányságot, és Keszthelyen is új vezető kerül a rendőrség élére - derül ki a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságnak a rendőrség honlapján pénteken közzétett közleményéből.

MTI

Prok József alezredest, a keszthelyi rendőrkapitányság eddigi vezetőjét az országos rendőrfőkapitány a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének javaslata alapján nevezte ki a zalaegerszegi kapitányság élére. Ugyanettől az időponttól Horváth István alezredest, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság közterületi szolgálatának eddigi vezetőjét bízta meg a megyei főkapitány a keszthelyi rendőrség irányításával.
   
A személyi változásokat mindkét rendőrkapitányságon állománygyűlésen jelentették be pénteken - áll a közleményben.
   
A zalai rendőrség korábbi tájékoztatásai szerint Zalaegerszegen tavaly április 1-jével vonult nyugdíjba az addigi rendőrkapitány, posztját Németh Attila kapitányságvezető-helyettes töltötte be. Az újonnan kinevezett Prok József a múlt év májusától vezette a keszthelyi rendőrkapitányságot, korábban a Nemzeti Védelmi Szolgálat keretében működő Rendvédelmi Szervek Védelmi Szolgálata Igazgatóságának területi főosztályán a dél-dunántúli regionális osztályt vezette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!