Rudnevs már csúcsközelben

Továbbra is sok a kérdőjel a ZTE FC labdarúgócsapatának keretével kapcsolatban, egy viszont biztos: Artjoms Rudnevs, a klub korábbi játékosa ontja a gólokat Lengyelországban. És ez a zalaiak szempontjából sem mellékes.

Kerkai Attila

Rudnevsre tehát érdemes figyelni, viszont az is kérdés, kik térhetnek vissza a ZTE FC-hez. Itt elsősorban a kölcsönadott játékosokról van szó, de Nagy Ferenc elnök tegnap türelmet kért, amikor a kérdést feltettük neki, bár elárulta: valóban lesznek visszatérők. Nézzük, kik is szerepelnek kölcsönben a Zetéből! A holland Prince Rajcomar a II. osztályú Maastrichtban 7 gólt termelt az ősszel, a szlovén élvonalbeli Nafta Lendava csapatánál 4 gólig jutott Polareczki Roland, s a védő Kocsis Adrián is a lendvaiaké. Barna Zsolt Szigetszentmiklóson szerepel, Gaál Bálint, Vittman Ádám, Tróbert Attila és Péter Péter pedig az Ajkára van kiközvetítve .

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!