Revanssal jutott a négy közé a Kanizsa KK

Tovább szárnyal a Kanizsa KK NB I B-s férfi kosárlabda csapata, mely a Hepp Kupa negyeddöntőjében idegenben győzte le és ejtette ki a bajnokságban is nagy rivális Veszprémet.

Benedek Bálint

Veszprémi ESC-KanizsaKK-DKG East 84-93(18-28, 18-25, 21-21, 27-19)
Veszprém, 100 néző. Jv.: Tóth K., Török.

Kanizsa: Bausz (15/3), Neal (22/3), Beák (9/6), Hoffmann (10), Zsámár (17). Csere: Bus (4), Balogh (10/6), Cziegler (4), Murvai (2), Stárics (-). Edző: Kovács Nándor.


A két csapat szeptemberi bajnokiját a mostani házigazda nyerte meg egy ponttal, a revansra készülő KKK pedig nagy lendülettel kezdte a mostani mérkőzést. Pontos támadásokkal jelentős előnyre tett szert a zalai gárda (8. p.: 8-21), mely a félidőre jelentős különbséget alakított ki. A közelről és távolról is jól célzó kanizsaiak szünet után gyorsan eldöntötték a továbbjutást (25. p.: 39-63), aztán kiengedtek, de győzelmük így sem került veszélybe.

Jók: Zsámár, Neal, Hoffmann, Bausz.

Kovács Nándor: Magabiztos játékkal nyertünk.

A Kanizsa KK a diadallal bejutott a Hepp Kupa négyes döntőjébe, ahol január 7-8-án a szintén NB I B-s SMAFC (nyugati csoport), Salgótarján és Eger (kelet) vár rá. A helyszín még nem ismert.



Kosárlabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!