Bántalmaztak egy biztonsági őrt Keszthelyen

Kedden délután a keszthelyi Gagarin utcában, majd az ott lévő egyik oktatási intézmény épületében tettleg bántalmaztak egy biztonsági őrt, aki az elsődleges vizsgálatok alapján nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

zaol.hu

A bevezetett intézkedéseknek köszönhetően a rendőrök elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak egy helybeli és egy rezi férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy a bűncselekményt elkövették. Ellenük garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - értesítette portálunkat Salamon Róbert rendőr alezredes, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.


További rendőrségi hírek:

Az úttestre esett 80 éves néni
Kedden délelőtt gyalogosan közlekedett a zalaszentgróti Eötvös Károly utcában egy 80 éves asszony. Vélhetően rosszulléte miatt elveszítette egyensúlyát és előbb egy mellette elhaladó, szabályosan közlekedő kistehergépkocsi bal első sárvédőjének, később pedig az úttestre esett. A gyalogos az eset következtében nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

Édességet akart ellopni
Kedden délelőtt az egyik nagykanizsai áruházban tetten értek egy férfit, aki közel ezer forint értékben édességet próbált meg az üzletből eltulajdonítani. Ellene szabálysértési eljárás indult.

Büntetőeljárás indult egy horvát férfi ellen
Kedden délután jelentkezett kilépésre a Magyar Köztársaság területéről a letenyei közúti határátkelőhelyen egy horvát állampolgárságú férfi. Ellenőrzése során kiderült, hogy helyszíni bírság meg nem fizetése miatt beutazási és tartózkodási tilalom hatálya alatt áll, melyet megszegett, ezért ellene büntetőeljárást indítottak.



Bűnügyek, balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!