A keszthelyi Körmöczi Enikő az év modellje

A 15 éves keszthelyi gimnazistát, Körmöczi Enikőt választották az év modelljének az Elite Model Look versenyen, mely anno Cindy Crawford és Noemi Campbell karrierjét is megalapozta.

zaol.hu


A versenyre idén ötven országból háromszázezren jelentkeztek, s a magyar selejtező legszebbje Körmöczi Enikő lett - írja a borsonline.hu.

A 179 centi magas diáklány  korábban a glamouronline.hu-nak elmondta, édesanyja vette észre a hirdetést, ő vetette fel a nevezést is. Az anyuka, Kovács Ágota a casting alatt végig lánya mellett volt, s ő kíséri el a saghaji világdöntőre is.

Mint Enikő mesélte, korábban sohasem modellkedett,  sőt még magas sarkú cipőt sem hordott  ezelőtt. A győzelmet viszont megálmodta két nappal a verseny előtt.

 - Nincs példaképem, magamból próbálom kihozni a legtöbbet. De ha talán választani kell kedvenc modellt, akkor Natalia Vodianovát választanám - mondta Enikő, aki a zalaegerszegi válogatóról került a legjobbak közé. 

A szombati győzelemmel  Enikő  képviselheti majd hazánkat a Shanghai-ban megrendezendő világversenyen.  Emellett egy  magazinban egy teljes divatanyagot is fotóznak majd a keszthelyi lánnyal - írja a napimagazin.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!